Adolescència

Un relat de: GTallaferro

Rebel descarada. Sensual i d'alada simpatia vaig fer de la meva adolescència un llarg àlbum de cors trencats, sense cap mala intenció.
Lliure i alada, de festa en festa, reina de la nit, cambrera amb àngel del bar de moda, alumna arxiconeguda a l'institut i a més, brillant estudiant.
Vaig treure'n tot el suc.

Comentaris

  • M'agrada....[Ofensiu]
    Reguitzellera | 18-04-2007 | Valoració: 10

    descobrir que hi ha algú que ha passat l'adolescència i no se'n avergoneix, ja que tots acaben dient que era una mala època, que estaves cambiant, i en el fons no fan res més que excusar-se pel desfase que van fer. N'és l'epoca, jo penso disfrutar-la i espero ser com tu i al passar-la recordar-la com una bonica etapa de la meva vida.

    Es el primer cop que et llegeixo, així que ara que t'he descobert continuaré passant-me per aquí. Petons!!

  • Jo...[Ofensiu]
    Bonhomia | 29-03-2007 | Valoració: 10

    ...no vaig ser un adolescent precisament exemplar. Però m'alegro de que poguéssis viure tan intensament una época tan especial de la vida.
    Et responc a la pregunta que em vas fer. Les coses no em van gaire bé, perque passo la majoria del temps angoixat. Però malgrat això, també tinc bons moments que puc disfrutar. Perdo la paciència perque no trobo la inspiració que temps enrere havia tingut, i em menjo el coco massa sovint, o quasi sempre.
    M'ha agradat molt el comentari que m'has fet, en bona part perque em convides a lluitar, i quan m'ho proposo jo mateix em costa. Gràcies.

    Una abraçada molt forta!


    Sergi

l´Autor

Foto de perfil de GTallaferro

GTallaferro

67 Relats

153 Comentaris

61216 Lectures

Valoració de l'autor: 9.79

Biografia:
Vaig néixer l'onze de maig del 75, el dia de Sant Eudald, patró del meu estimat Ripoll, que guarda com a preuada possessió el magnífic Monestir de Santa Maria.
Des de sempre m'han apassionat les lletres. Pel que fa a la lectura, m'encanta llegir impulsada per la curiositat d'aprendre com comprendre millor el món i també a mi mateixa. Els llibres són el meu millor mitjà de transport cap a nous móns i noves idees. I en referència a l'escriptura, haig de dir que la considero un gran mètode de catarsi que intento practicar sempre que puc.
També m'agrada dibuixar, anar al cinema i multitud de petites coses que donen color a la vida,com acariciar els meus gatets, en Xin xin i en Kiri.

En fi , només dir-vos que em fa molta il·lusió que llegiu els meus relats!!