Adolescència al 2007 (1)

Un relat de: meral

Cremes la rebel·lia
amb pircings,
amb tatuatges.
Cerques la teva identitat
en llibres nous,
en llibres vells,
amb noves músiques,
amb músiques velles...
No vols cap consell
i els escoltes tots.
I et fa vertigen la seguretat
que et volem mostrar els adults
en aquest món
cada cop més insegur.
I vols trencar timideses.

Comentaris

  • una imatge clara[Ofensiu]
    ANEROL | 24-07-2007 | Valoració: 10

    de l'adolescent

  • com que adolescent al 2007?[Ofensiu]
    KäRLeK | 17-06-2007


    No entenc el títol. Bé, per una part m'hi sento identificada, resulta que jo estic passant per aquesta etapa, almenys això diuen que em pertoca per l'edat que tinc, però que vas passar de l'infantesa a adult/a sense passar per aquesta etapa? No és nou, és un cicle. Jo quan sigui mare també li donaré consells als meus fills, però recordaré que jo no en feia cas dels dels meus pares.

    En fi, només era una primera impressió...


    ··[[ KäRLeK ]]··

  • Com sempre[Ofensiu]
    Gritella | 29-03-2007 | Valoració: 10

    els adolescents han trencat en qualsevol signe que els marqui el pas. I qui no ha tingut la sensació de començar a ser lliure i amb una identitat més o menys ferma. I qui no s'ha rebel·lat en aquesta edat per motius importants o no tan pel simple fet de raonar-ho tot.

    Els encara que no ho sembli l'edat més recordada per moltíssima gent on tot es viu amb una intensitat ferma com si fos la primera i última vegada que et succeeix.

    Una abraçada

l´Autor

Foto de perfil de meral

meral

97 Relats

151 Comentaris

104426 Lectures

Valoració de l'autor: 9.79

Biografia:
El meu nom oficial és Marta Capdevila Peydro, m’he posta Meral perquè em vaig casar a Turquia i la meva filla va néixer a Estambul i en llengua turca vol dir isard i s’assembla una mica a Marta. El meu fill va néixer a Guimerà, el meu poble estimat: « Qui perd els orígens perd la identitat ».
.
Escric relats a la revista Nova Tàrrega, tinc publcat un llibre de relats en paper de títol "Les dones dels anells" que ha tingut molt bona acullida. Ara fa temps que no entrava en aquesta web per problemes técnics, però prometo tornar-ho a fer. Tinc dos llibre acabats, un de poemes en català i una novel·la en castellà pendents de publicació en paper i un altre en periode d'escritura. Tinc un llibre publicat a la internet en castellà de títol "Tres meses en mas Montornés".
La foto del meu perfil és vella, ara estic més guapa.
Finalent he publicat el nou llibre en castellà "Nueve meses en Mas Montornés" en paper amb l'editorial Arial ediciones. Altresllibres tinc en concurs.