adéu!

Un relat de: laia

Buscant entre les espurnes del meu jo, he trobat un hemisferi encara per descobrir, la meva mare m'ha dit que m'estava tornant boja, i jo l'he escupit, n'estic farta que m'etiqueti com si fos una marca de supermercat aglomerat, on no pots ni respirar.
Intentava escriure una poesia dolça i tendre, però no en sé, i a més aquesta dona m'ha despistat. Em surten paranys que mai sé esbrinar, on s'amaga la meva dolçor? enlloc, em diu ma mare altre cop!, aquesta dona té l'orella a la meva porta, però si vivim a cent quilòmetres...
Tant se val, demà torno a agafar les maletes i m'en vaig d'aquí, del planeta terra, i m'en vaig per no tornar, per evitar-te a tu, a la meva mare, i a tothom, que no puc més, odio aquest riu, i aquesta muntanya, i aquest noi de pantalons amples i galtes vermelles, i aquesta pastissera que escorcolla les meves arrels per poder talar-les més tard. M'en vaig, per no tornar, bona nit a tohom i fins demà.

Comentaris

  • De vegades[Ofensiu]
    Laura Gomez | 10-11-2005

    Hi ha moments en que tots em volgut marxar... Jo ho vaig fer, ara fa quatre anys que visc a Madrid...i si he de dir la veritat, si tornés enrere no ho faria, no xq no tingui coses bones, però penso que ningú no ens tindria que "fer marxar" del llocs que ens estimem. Cada vegada que vaig a BCN, i agafo l'avió per tornar no puc deixar de plorar...

    Un peto!!!

  • vespertina | 18-10-2005

    Molt bo. Ganes de marxar, no aguantes més certes situacions... em resulta familiar, proper. Fins aviat!!

    _vespertinª_

  • rebel![Ofensiu]
    Capdelin | 11-04-2005 | Valoració: 10

    amb ràbia... dibuixes amb poques pinzellades brutals... un decorat diari que s´interposa en el teu món que somies... i marxes... rebel... però la teva amenaça de fugida només és temporal... demà, potser els teus ulls veuran el món d´una altra manera... i ja no imaginaràs orelles escoltant darrere la porta i tot et semblarà menys terrorífic i el decorat canviarà de significat en el gran teatre del món..
    m´ha agradat molt, laia... breu però original, amb segell propi... i has sabut escollir molt bé els punts de referència de la teva cabrejada!
    un petó i una abraçada!!!!
    gràcies pels teus comentaris...

  • AtzaVaRa | 10-04-2005

    Em sembla que ho has escrit de mala lluna, però malgrat això, et trobo molt divertida! Tens frases molt bones, i els escrits són curts però valen la pena. Ànims i endavant!!
    Una abraçada!
    AtzaVaRa

l´Autor

Foto de perfil de laia

laia

41 Relats

133 Comentaris

55886 Lectures

Valoració de l'autor: 9.05

Biografia:
Sols diré pena,
soledat, fracàs. Mira'm!
Em demanàveu
que digués alegria.
Si ho voleu, me la invente.


"estams de pols"

vicent andrés estellés