Addicció cromàtica

Un relat de: Peter Egerman
Descendeixo galopant més de pressa que el meu batec, L'escolto dos pisos per dalt cridant el meu nom, cercant-me en una casa on ja no hi sóc. Necessito tornar-la a veure, però ara no, quan torni a ser ebri i pugui escoltar novament la seva veu roja.

Hauria d'haver esperat que tornessin les muses, però creient exhaurida la meva creativitat no em va quedar altre que prendre aquella droga sinestèsica. Vaig considerar que aquella substància química m'ajudaria a obrir nous camins en la meva creativitat. La vaig prendre temorós, abans d'agafar el taxi. En arribar al bar les meves connexions cerebrals començaven a estar modificades i vaig tenir, en pagar, una visió blava provocada per la veu del taxista. Vaig entrar al bar i tot va esclatar. Els colors em cegaven en sentir les veus dels presents: veus blaves, verdes, grogues, negres, blanques... Totes en una paleta de gammes cromàtiques com mai havia vist. Llavors vaig veure la Robí. La seva veu roja em va fascinar i no vaig poder fer altra cosa que acompanyar-la a casa després que em convidés, la vaig seguir embadalit, escoltant la seva gamma de vermells, enamorat del seu riure bordeus. M'hi vaig allitar en ple deliri sinestèsic, fascinat pel rubor emergent de les seves paraules. Vaig arribar al clímax amb el vermelló del seu panteixar i fou el vermell ocre dels seus crits el que em va portar a l'orgasme. Em vaig adormir escoltant el dolç porpra del seu xiuxiueig a l'oïda.

No quedava, en despertar, rastre de color en aquella veu. Només una veu timbrada en un cos desmanegat coronat per un rostre massa asimètric.

Compro novament més droga sinestèsica i espero que faci efecte per trucar per telèfon.
—Robí, sóc jo. Perdona que marxés d'aquella manera, podem quedar?
Em respon amb un breu —Sí—, i tot es tenyeix novament de vermell, tot torna a ser en ordre, torno a ser viu.

Comentaris

  • eletrician[Ofensiu]
    harrythomson66 | 14-07-2021

    I have read your article, it is very informative and helpful for me.I admire the valuable information you offer in your articles. Thanks for posting it..

    eletrician

  • Chromatic addiction[Ofensiu]
    Cleo96 | 01-03-2021

    I love what I read. Just continue what you are doing. I will visit this site more often. gas and electric water heater repair or replacement

  • บอลอออนไลน์[Ofensiu]
    jackharry | 09-08-2020

    For this web site, you will see our account, remember to go through this info. บอลอออนไลน์

  • jassica | 13-07-2020 | Valoració: 9

    Hey, I discover perusing this article a delight. It is amazingly useful and intriguing and all that much anticipating perusing a greater amount of your work.. Custom Patches

  • uzairkhatri | 12-07-2020

    Auto insurance firms are emerging daily. This is quite a good idea since the companies bring safety to vehicles and auto mobile owners. These firms have covers that protect motorists against costly automobile maintenance and medical fees due to a car accident. forex scalping method

  • Custom Name Patches[Ofensiu]
    attari | 12-07-2020 | Valoració: 9

    Thank you for your post, I look for such article along time, today i find it finally. this post give me lots of advise it is very useful for me. Custom Name Patches

  • Gràcies Nil[Ofensiu]
    Peter Egerman | 29-03-2020

    Moltes gràcies Nil per la teva interacció, sempre m'agrada saber quina impressió té el lector. Vaig ,pensar a etiquetar-ho com eròtic, a mi bé m'ho sembla, però pensava que qui hi accedís amb aquesta perspectiva potser no trobaria el que buscava. Pel que fa a la droga, segons em vaig documentar abans, no existeix encara. Però tranquil, la ciència hi treballa. Que les lletres et siguin propicies.
    També gràcies als altres per penjar propaganda, la meva vida no seria la mateixa sense ells.

  • Adicció al color...[Ofensiu]
    Nil de Castell-Ruf | 28-03-2020 | Valoració: 10

    No entenc pas com no has inclòs aquest fantàstic relat titulat Addicció cromàtica dins la secció de tema eròtic. I és que llegint-lo així m'ho ha semblat, un erotiste refinat, inusual com no s'havia vist mai aquí a R.C. Penso que històries com aquestes, en la qual els colors són el fil conductor, mereixen ésser premiades. La veritat és que la història es fa creïble i engrescadora. On puc trobar aquesta droga? Enhorabona, Nil.

Valoració mitja: 9.33

l´Autor

Foto de perfil de Peter Egerman

Peter Egerman

23 Relats

66 Comentaris

23548 Lectures

Valoració de l'autor: 9.86

Biografia:
Vaig arribar tard a escriure com sempre he arribat tard a totes les coses. Vaig començar arribant tard al part, un part tardà que em va portar al món, vermell com un perdigot, en aquesta ciutat on he viscut i crescut: estimo i odio Barcelona amb la mateixa passió. També us estimo i odio a tots, amb la mateixa passió, com sinó. Suposo que no he mort encara perquè també he arribat tard aquells dies que potser tocava. Potser arribo tard a tot arreu perquè el món va massa de pressa, o potser sóc jo que vaig massa lent. Escric com a teràpia pels meus mals, però tampoc sé quins mals són, doncs també vaig arribar tard el dia que tocava la lliçó. Escric per aprendre a escriure i perquè m'agrada explicar històries, no necessito més. Espero que no sigui tard per aprendre a escriure.