ABSURD. Si més no, untat d'entrades (Repte clàssic CDXX)

Un relat de: rnbonet

I em deien quan despertaren que eren cucs blaus amb bigoti.

No direu, per ventura, que com valiment de vailet que ha verbalitzat a la verema del virolat virrei viscós la vulgaritat de vot voluble, voleiant la volta del voltor volander com vàndal vagarro, vinater vilatà que viola sobre vànova a la vídua voluble i versàtil i que vulnera la vulva vivaç amb vitaminat vitet i vit, i verga i ventura...
I ai! Com aquesta vídua vibra en vítols pel viatger viàtic, vesper vergonya i verí de verges amb verola i vèrtola, com verifica el vat...

Què? Heu estat mudant-se dissabte o diumenge?

A la Costa Brava? O era Costa Vermella? O salsa vermella? O salsa brava? A costa nostra? Amb allioli inclòs? Redell! I les gambes? Que ja n'esteu farts? ? Doneu-les-hi, si en vol, al llarg llebrer lleganyós i llandós de lladruc mort i llàgrima viva que llança llavi a llebre quan pot, prop de llaurador llenguallarg que fa com qui treballa fent llenya de lledoner i llentiscle. I així xuma la xufa, xucla la xulla, xiscla xocolata, xiula la xanxa, xolla el xot, xifra el xip, xarrupa la xarxa, xerra el xerrat xarlatà, xaval de xauxa xalant la xàquera; xafant el xampinyó, xanxant la xaranga del xamfrà, xifla de xofer...

Aleshores, serem a l'aixopluc de l'agulla d'aigua, on ajocarem alabances a l'albada.
Allí alliçonarem almàsseres a l'almanac amagat de l'àmbit ambiciós de l'amargor angelical de l'angost angle. I encisarem garbuix de calamarsa garbellant gargots al garró de garsa que potser esdevindran com dubtoses durícies del dúctil dret descalç, descamisat, desastrós i desfet, difícil desordre d'eficàcia desficiada. O era només desficaciada?

Exacte. Tu ho has dit! Com zitzània de zen al zenit del zel; semblant al zumzeig del zigot. Zodíac zíngar. Zombi! Pallasso!

Ànima mea!


Comentaris

  • "No hi ha comentaris per aquest relat"...[Ofensiu]
    Jaume VINAIXA SOLÁ | 18-07-2010 | Valoració: 10

    Pel Ptah del cel i els deserts immensos! com vols que hi hagi qualque mortal que s´atreveixi a comentar-te una semblant meravella? Tú no ets humà! A tú t´ha engendrat Thot sota la mirada amatent d´Issis i Osiris, i has crescut acaronat per l´organigrama sencer de les musses. Condueix amb compte i cuida´t. T´expropio el dret a desaparèixer.
    Jaume.

l´Autor

Foto de perfil de rnbonet

rnbonet

272 Relats

1589 Comentaris

357182 Lectures

Valoració de l'autor: 9.76

Biografia:
Tururú, turrruuuurrúrúrúrú!
ES FA SABER
A TOTHOOOM
QU' AQUEST RELATAIREEE
NO S'ENFADA NI ES CABREEJAAA
PELS COMENTARIS
ADVERSOOOS
ENCARA QUEEEE
ESTIGUEN FEEEETS
AMB MALA BAVAAAA.
Tururúu!Turrurú!

*********

rnbonet ha tingut fills i ha plantat arbres. Ara, entre altres assumptes i dèries, es torba escrivint. Punt i apart. Format en llengua forastera, "por justo derecho de conquista" i "por el imperio hacia Dios" -com tots els seus congèneres a la mateixa època-, utilitza sempre per escriure aquella que li era pròpia, -és a dir, la present- per allò de la identitat i els orígens. I possiblement -caldria un psicoanàlisi seriós- per fer la guitza a la "classe dominant" del seu País. Potser. Punt i apart. Es considera agnòstic i crític, còmic i tètric, dàtil i fútil, pràctic i teòric, bàquic i anàrquic... i tots els mots plans amb titlla que vulguen vostés, i algun que altre d'esdrúixol. Quan es posa filosòfic -cosa que sol ocórrer si li toquen els testets o les barjoles- busca amb un cresol el trellat perdut per tanta gent del país, per tal de retornant-lo al seu poble -abans de fer catúfols totalment-, i veure si aquest esdevé d'una punyetera vegada un poble normal, en un país normal. S'hi cansa aviat, però. I abandona fins l'altra tocamenta. Mentrestant, ritme, paisatge i mesura. Amb qualque excès escaient, oportú. Què li anem a fer! Som de carn! Punt final.

R en Cadena


EmmaThessaM en va 'encadenar' i jo he passat la cadena a "Ada Bruguera Riera" i a "Arbequina". I a "La banyeta del badiu", i a "Biel Martí".

(descobreix què és "R en Cadena")



*¿ I si visitàreu aquest

maridatge?

Un intent de col·laboració amb gent propera. I d'RC!