Abraços

Un relat de: Rubrip
He d’admetre que m’agrada abraçar, sóc un gran admirador de les circumstàcies que ens fan arribar a tal acte. A vegades, un abraç ens pot provocar diferents sentiments.

Quan una persona important per a mi m’ha abraçat m’he sentit plenament feliç, es eixa circumstàcia que et fa sentir que tot va bé i que no vols estar en cap al altre lloc.
A vegades un abraç ens dona tanta força i confiança que ens fa atrevir-nos a dir les millor i més sinceres paraules que sentim per eixa persona en concret.

Hi han altres abraços que poden amb tu, que ens fan emocionar-nos i a vegades no saps ben bé perquè però per alguna extranya raó sents que són màgics.

Hi han moments en els que saps que és l’últim que rebràs d’eixa persona i tractes de apretar ben fort i quan et soltes, saps que el record farà la resta.

Comentaris

  • Una bona abraçada.[Ofensiu]
    Nil de Castell-Ruf | 20-12-2016 | Valoració: 10


    Si t'agrada abraçar segur que ets destre en fer-ho, veritat? Jo d'abraçar, diu una amiga meva que no en sé pas!. Quan m'abracen quedo garratibat i contenc la respiració i si dura molt l'abraçada pateixo i tot. Com a casa mai havíem tingut costum de fer-ho.Sí,en aquest art érem força eixuts, sigui per timidesa, sigui per temperament. Jo quan era petit pensava, que veien el que passava a casa, que abraçar no feia per a la gent catalana. Els únics que veia que se fean "besos" i "muchos abrazos" eren els meus veïns andalusos del barri. I en certa manera em feien certa enveja si et tinc que ser sincer.
    En canvi, al llit, per la implicació que representa, encara que sigui un contacte d'una primera i darrera vegada, m'agrada moltíssim fer-ho, tant que si pogués entrar dins el cos de l'altra ho faria. Curiós, vestit una pedra, despullat un braser! Tens sort que et deixes anar, aquest escrit teu m'ha permès obrir l'armari de la meues intimitats. Espero no ésser l'únic que li passa això...

  • El poder de les abraçades[Ofensiu]
    Lecram | 20-12-2016 | Valoració: 9

    Ben cert tot el que dius en el teu relat, les abraçades són molt poderoses...m'ha agradat molt el teu relat. Ha estat com una abraçada serena. Gràcies.

l´Autor

Foto de perfil de Rubrip

Rubrip

8 Relats

6 Comentaris

2940 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75