Abismes.16: Reposo el meu cap sobre la teva falda despullada

Un relat de: franz appa

Reposo el meu cap sobre la teva falda despullada.
Perquè no tremolis, els meus cabells són el teu recer,
perquè no s'espantin els ocells d'un somni compartit
arbitro formes de delicada artesania per al plaer.
Perquè no et perdis en les ombres dels dèbils passadissos,
genero literatures que només tu tindràs claus per obrir.
perquè no et digui tristor i pluja el migdia feréstec,
t'embolcallo amb el llenç de les meves galtes roents.

Reposo, com si el meu cap hagués de sortir del teu ventre,
com si hagués de tornar a sentir el que és viure
dins del teu claustre femení
per tornar a ser tan esclau i tan lliure.
Reposo en el batec de la teva pell tan suau
perquè no s'esblaimi encara la meva petjada
dins del teu secret camí.

Comentaris

  • L'amor[Ofensiu]
    Maria Sanz Llaudet | 05-12-2008 | Valoració: 10

    Un sentiment del qual se'n deriven infinitat d'emocions. Del teu poema m'arriba l'amor que ens acolleix, que ens protegeix i que ens fa sentir segurs. En definitiva, aquell amor que sabem que fluirà en els dos sentits. Les imatges que descrius les he trobat bellissimes.
    Una abraçada

  • Anagnost | 05-09-2008 | Valoració: 10

    Gràcies per fer-me arribar els teus relats, ara que estic mig de baixa. Llegir-te és sempre un plaer, una font de sensacions, de propostes, de reptes. Aquest dolç, sublim repòs que inventes en el poema és un cant magnífic a l'amor proper i arrapat a l'altre, tangible i sublim alhora. Insistesc: moltes gràcies.

  • 15 abismes[Ofensiu]
    franz appa | 05-09-2008

    Rectifico una errada al títol: aquest poema fa el núm. 15 de la sèrie Abismes dins RC. Es tracta d'un poemari antic i no l'he reproduït íntegre, de manera que el numeral tampoc té més importància, però valgui aquest comentari d'excusa.

    franz

Valoració mitja: 9.78

l´Autor

Foto de perfil de franz appa

franz appa

150 Relats

933 Comentaris

167395 Lectures

Valoració de l'autor: 9.90

Biografia:

Franz Appa és membre del Col·lectiu d'Antiartistes, que agrupa diversos autors compromesos amb l'art no professional.
Podeu saber-ne més al bloc antiartistes

Una part de les narracions publicades a RC, estan sent compilades i ampliades al web Històries de Tavanne , un projecte narratiu dinàmic i en evolució constant.

El Col·lectiu ha publicat també un manifest. . El podeu llegir complet a manifest antiart
Heus aquí un extracte:

(...) l'art i l'artista que proposem hauria de desprendre's de la professionalització i del reclam dels intermediaris que valorin i pregonin el seu art. En el domini de la utopia, es tractaria de pensar un món on cadascú podria obtenir les seves necessitats de subsistència pel sol fet de la seva existència, i per tant s'alliberés de la necessitat de guanyar-se el dret a la pròpia existència. En un món de la utopia marxista, doncs, no caldrien reconeixements ni professionals de l'art, ja que la dedicació sense retribució seria factible.
En l'actual món globalitzat, queden espais per a la creació artística no mercantil? Queda una possibilitat de democràcia a l'art -un art on la majoria creï i l'artista sigui un igual entre iguals? La sospita és que cada cop hi ha d'haver més marges i racons on la força del mercat es fracturi i concedeixi camp a l'autèntica creació. L'evolució de les tecnologies de la comunicació -només cal pensar en internet, en efecte-, però també el cansament i avorriment de la massa davant el producte artístic que emergeix avui del mercat, fan pensar que no estem desbarrant sobre un horitzó hipotètic però irrealitzable. Més aviat ens fa pensar que estem apuntant al que hi ha de més fecund ja en el nostre immediat entorn.
En definitiva, estem proposant un art:
-No professional, és a dir, creat per artistes que no en facin de la venda del seu producte el seu principal mitjà de subsistència
-Centrat en un medi d'intercanvi lliure de productes, fonamentalment gratuït, o en tot cas no dominat per intermediaris professionals del comerç
-Democràtic, és a dir, creat per una majoria envers una majoria.

Correu a: antiartistes@gmail.com