Abans de veure't, ja t'imagino

Un relat de: Mery_Chan

El teu cos, dins de la meva respiració compassada.

Ressegueixo dins de la soledat el teu rostre, parant-me a cada plec de la teva pell, els teus ulls marrons em miren, tot i que els meus resten tancats. El teu nas, tan perfecte i fàcil de notar, característica indiscutible que personalitza la teva cara, els pòmuls, els ressegueixo amb els dits, notant cada petita imperfecció dins de la perfecció. Els llavis,preciosos, entreoberts, per on s'escapa l'aire que poc abans ha estat passejant pel teu interior...

El coll, jo ja no guio la meva mà, es mou autònoma pel teu cos, notant els ossets del coll i la marcada clavícula que m'embogeix. Segueixo el camí pels braços, acabant en unes mans que m'esperen, obertes, esperant entrellaçar-se amb les meves. Les puntes dels nostres dits es freguen, i noto les teves ungles mossegades acariciant imperceptiblement la meva mà.

Sense por, les meves dues mans es situen sobre el teu torç, de nou a la clavícula deliciosa. Amb temor, com si notés l'escalfor del teu foc intern, ressegueixo els teus pits, suaus, tendres, i que jo sóc capaç de veure amb els ulls tancats.
Però no m'aturo, aviat les meves mans repassen la teva panxa, el baix ventre que voldria cobrir de petons en sentir-te tan meva, tan propera, tan perfecta... i, de ser així, els meus llavis toparien amb un petit turó de suau vellut, on els meus dits es perdrien, desitjant entrar al teu interior.
Les meves mans rodegen ara la teva cintura i t'acaricien amb parsimònia, traçant un camí de flors per les teves cuixes suaus i que jo sé, morenes. Tremoles i sento la teva calidesa en la fredor dels meus dits, els genolls aviat són acariciats pels meus palmells, com les cames, acabant als peus, petits i fins, que repasso fins als dits, petits.

Et beso de dalt a baix, símbol de devoció... I és que et noto en l'aire, dins meu, emplenant el meu interior del teu aroma, de totes les bones coses que em regales dia a dia.
Haig d'obrir els ulls, necessito veure't, deixar d'imaginar-te... Però ja no hi ets, i és que, tot i ésser tan lluny de mi, t'he tocat, t'he sentit al meu costat.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Mery_Chan

Mery_Chan

6 Relats

13 Comentaris

12557 Lectures

Valoració de l'autor: 9.10

Biografia:
Sempre he escrit, desde que se agafar un bolígraf i tot i que no sóc excepcionalment bona intento plasmar els meus sentiments en cada escrit.

Defenso obertament la llengua i la cultura catalanes.