A tu

Un relat de: terra
Els darrers raigs de sol s’escolen per les roques, però no els veig. Els teus ulls em tenen captivada i soc incapaç de trobar el moment de deixar la platja. Una tarda perfecta: tranquil·litat, aigua cristal·lina i la millor companyia del món. Saps que m’agrada i en aquest racó de la costa hem trobat l’indret ideal per compartir confidències i petons.
Potser no n’ets conscient però has portat un plus a la meva vida. Em regales els moments de més felicitat. Són els teus ulls, els teus cabells, els teus dits quan ressegueixen el meu cos, però també aquell somriure que no s’esborra i amb el què em despertes cada matí. He de confessar que la majoria de dies ja estic desperta, però no m’aixeco. M’agrada conservar aquests instants que em regales gairebé des del primer dia: una carícia, un petó i un bon dia, quasi xiuxiuejant, arran d’orella. I just en aquell moment sé que quan em giri veure la teva cara d’alegria, que desprèn estima i que em fa la dona més feliç del món.
Són tots aquests detalls els que fan que no pugui deixar d’estimar-te, que no pugui imaginar-me una vida sense tu al meu costat. Ara només desitjo que s'acabin aquestes setmanes que hem de passar separats. Enyoro cada segon que hem compartit i necessito tornar a sentir l'escalfor del teu cos embolcallant el meu.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

terra

20 Relats

26 Comentaris

23085 Lectures

Valoració de l'autor: 9.22

Biografia:
Vaig néixer la primavera de l'any 1988. Soc periodista i tot i gastar paraules escrivint sobre la realitat, de tant en tant m'agrada plasmar les històries que només són reals en el meu cap.