A tu lluna meva

Un relat de: JosepArnau

La lluna somreia com de costum alçant-se majestuosa en el cel estrellat, la seva llum, il-luminava el rostre dels que l'acompanyavem. Veia dansar les onades al compàs de la música que marcava el vent, un vent amic, de nord enllà que s'enduia les restes d'un núvol que la volia amagar. A l'horitzó observava el suau balanceig de dos arbres semblant dos amants besant-se dolçament. Mentrestant jo jeia embolcallat per la tendresa del deliri que desprenia aquell instant, un instant de màgia entre tots dos que ja no podrem recuperar. Ens haviem dit tot el que podíem dir-nos, amb la mirada no feia falta ni un mot, era un mosaic de paraules al vent.

Oh, lluna plena, pasajaré altre cop al teu costat encisat per aquest entorn que tant enyorava. Et prometo fidelitat, un pacte d'amor secret entre tu i jo. A canvi només et demano una vegada més, el teu somriure per fer-me feliç.


Comentaris

  • JosepArnau | 09-12-2006

    Moltes gracies Marhiann, ho procurare.

    Celebro de debo que t'agradi somriure. Petons i somriures de tornada tambe.

  • Preciósssssssssss[Ofensiu]
    somriure | 24-10-2005 | Valoració: 10

    Un relat amb la mágia que te la lluna, m'ha encantat i encara més que solament li demanes a canvi un somriure, aunque no sigui la lluna, que més voldria , te dedico el meu . Felicitats. Petons

  • Moltes mercès[Ofensiu]
    JosepArnau | 11-12-2004

    Benvolgut Vicenç,

    En primer lloc, disulpar-me pel retard en respondre el teu comentari, no he pogut connectar-me fins avui.

    M'ha fet molt content llegir les teves paraules, és d'agraïr, de fet m'impulsarà a seguir escrivint i ha enviar-les a aquest fantàstic web.

    Si no m'erro com molt bé indiques en el teu segon comentari la imatge és de Cadaqués, vila marinera que encara no he tingut el plaer de visitar.

    Moltes mercès per tan boniques paraules.

  • Perdona que torni a comentar[Ofensiu]

    però és Cadaqués, oi, el poble? N'acabo de veure una imatge titulada "Cadaqués" i era clavada a la de la foto.
    Bé, ja ho he dit, m'he quedat més tranquil. Perdona que t'hagi tornat a comentar!

  • Benvingut a[Ofensiu]
    Vicenç Ambrós i Besa | 11-12-2004 | Valoració: 10

    RC! Un bonic amor platònic amb la lluna per començar. Una redacció molt acurada, transparent i planera, però treballada. Ens hauràs d'oferir més coses per a conèixer més el teu estil, d'entrada prometedor.
    Celebro també anar trobant gent si no de la meva generació (jo sóc del gener del 82) de generacions veïnes. Doncs això, JosepArnau, que benvingut a RC!
    El tema de les valoracions és polèmica pura i dura, però jo sempre he sostingut que podia ajudar a aconseguir lectors el fet d'encapçalar la llista dels més valorats durant un temps, encara que sigui poc (si és poc també serà bon senyal; algú més t'haurà llegit i votat!).El relat tampoc està gens malament, ja t'ho he dit. En resum, aquí tens el primer 10. Que hi hagi sort!

    PD: per cert, puc preguntar d'on és la foto o seria massa indiscreció per part meva? És un poble costaner estil l'Escala o l'he pifiada de mig a mig?

Valoració mitja: 9.67

l´Autor

Foto de perfil de JosepArnau

JosepArnau

6 Relats

10 Comentaris

8249 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Vaig venir al món l'any 81, en un mes de Gener fred. Mentrestant els anys van passant pas a pas, tot fent camí.