A tu, Bob Marley

Un relat de: ombra

Entre fum, rastes, guitarres, belles cançons, yambes, apareix la teva figura. Ahir 6 de febrer feia seixanta anys del teu naixament. Tal hi com et mereixes et van retre homenatge a Etiòpia on ets un Dèu.
Vull dir-te que per lluny que siguis, per temps que hagi passat, segueixes aquí.
No oblide'm la teva figura, el teu peculiar somriure, la vitalitat i les ganes que tenies de canviar el món. Una i altra vegada, no em canso d'escoltar les teves lletres, la quantitat de paraules amb intenció de canviar alguna cosa que sortien per la teva boca tot seguit de fer una lleu calada a un peta que tant et caracteritzaven.
A tu Bob, que sapigues que no has desaparegut, que no ens cansem de tu, que les teves cançons no paren de sonar. SEmbla que en un món com el d'avui en dia els misatges que a través de la música volies transmetre, s'han perdut. No és així...potser dins del cap d'uns quants no hi han entrar mai els teus valors, ni els teus sentiments, però no generalitzem.
Som molts els que et valorem, els que et tenim present i els que farem el possible perquè els colors de la teva bandera-groc, verd i vermell- no desapareguin.

Comentaris

  • AtzaVaRa | 09-02-2005

    Totalment d'acord! A en Bob Marley, per la seva música, per les seves lletres, i les bones estones que ens ha fet passar a tots! És curiós com el temps passa però hi ha persontages que no s'obliden i segueixen presents, i amb ells, la seva música. I de com molta gent en fa un temple...on s'hi pot refugiar. En Marley ho va aconseguir, i des d'aquí celebro, sigui on sigui, la seva música.
    "Hey Bobby Marley.....!"

    Una abraçada de reggae!
    AtzaVaRa