A punt de marxar

Un relat de: Venus

A punt de marxar. Vaig estar a punt de marxar…

Després de molt temps ens vam retrobar. Coincidírem en un local al qual feia mesos que no hi anàvem. Casualitat o destí? El fet és que em vaig alegrar en veure't. Tu seguies sent el mateix noi intel·ligent, simpàtic, alt, afectuós. La música, la gent, tot ens destorbava i vam sortir a fora. Parada?: el teu cotxe. Jo sabia des d'un principi què buscaves. Et vaig confessar que no era un bon moment per a mi, i et vaig explicar algunes de les meves afliccions. No deixaves de repetir que sóc una noia jove, maca, intel·ligent, sensible...: impressionant. M'encantava que em diguessis aquestes coses. I malgrat que la meva mirada no es creuava amb la teva, vas quedar-te al meu costat; em vas abraçar, em vas eixugar les llàgrimes. Unes llàgrimes de tristor i alhora de ràbia per no tenir valor per fer-te un petó. Em posava molt nerviosa tenir-te tan a prop. Em vas voler besar i m'hi vaig negar. Vas tornar a demanar-me un petó, i no em vas donar temps que em negués una altra vegada; els teus llavis van tocar els meus, però vaig girar la cara. Vas tornar a insistir. Aquest cop, tremolant, no vaig poder aguantar-me més i els nostres llavis s'uniren per no parar de besar-nos. La passió ens va transportar al darrere. Encara escolto la teva respiració, trencada i cansada. Els teus ulls mirant-me amb desig. Les teves mans acariciant-me tendre i suaument. Jo, entre els teus braços. Em sentia protegida. Sentia que em senties. I sentia haver-m'ho pensat tant. Per uns instants em vaig oblidar de tot el món. Tu i jo sols entre carícies, mirades, petons... Per un moment no tenia als meus pensaments els seus petons; tu em vas ensenyar què és besar amb sentiment...

I vaig estar a punt de marxar...

(de fons: "Aquello que me diste", Alejandro Sanz)

Comentaris

  • Sort que no vas marxar[Ofensiu]
    nuriagau | 09-02-2009

    Una breu història, en primera persona, que ens explica el descobriment dels petons amb sentiment.

    Et deixo l'enllaç de la cançó que proposes, per tal que els següents lectors, puguin escoltar-la, mentre llegeixen aquest relat.

    Núria

  • Tan bella i tanta sensibilitat[Ofensiu]
    luucia! | 09-02-2009 | Valoració: 10

    Realment et felicit, ja que aquesta història és realment increible, m´ha agradat molt, ja que m´has fet sentir com la protagonista, és una sensació satisfactória, m'encanta, és impresionant.
    Petons!

l´Autor

Venus

2 Relats

5 Comentaris

1651 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Últims relats de l'autor