A P R O V A T

Un relat de: SANTANDREU3

APROVAT !

El passat dia 5 d'aquest mes es van fer els exàmens del curs "Com envellir amb elegància" i el següent dia 6 ja vaig rebre un e-mail on se'm comunicava que havia aprovat amb una nota de 7.

De seguida em vaig posar en contacte amb en Ramón, que és la única persona que havia conegut de tots els alumnes que havien seguit el curs per internet i vam decidir que intentariem conèixer les persones que també haguéssin seguit el curs amb resultat positiu, per cel.lebrar-ho tots junts.

Ell em va explicar que havia tret una nota de 7.3 i tots dos ens vam sentir molt satisfets.

Li vaig preguntar per aquell Lluís de qui m'havia parlat i em va explicar una història ben trista.

En Lluís només tenia 49 anys i s'havia apuntat al curs per la insistència del seu germà Josep Maria, pensant que el curs el moderaria una mica, perquè el camí que estava portant no podria acabar bé de cap manera. El veia molt malament, tenia 49 anys i semblava que en tingués 75 ó 80.

Però la història havia acabat pitjor i més aviat del que es pensava el seu germà.

Es veu que aquell Lluís tenia un defecte en les seves feromones que, com en els detectats en els coets americans que se'n van a cossos celestes molt llunyans, però que tenien problemes amb la refrigeració i al tornar a la terra explotaven per la calor generada en el seu contacte amb l'atmòsfera.

Les feromones d'en Lluís encara eren més vulnerables que les ceràmiques defectuoses dels fussellatges dels coets i li van provocar un augment de l'impuls sexual quan la situació general ja no li aconsellava. Així, i com que el pobre noi també tenia afegida una insuficiència respiratòria important, en aquella desafortunada reunió amorosa amb la noia de la pudor, es va morir ofegat.

És ben cert que la història conmou, però a mi no em va afectar massa profundament perquè jo no l'havia conegut personalment i, sobre tot, perquè la seguretat que jo envelliria amb elegància em deixava molt satisfet.

I des d'ara, si em ve de cara una noia maca a qui li pugui veure els ulls, l'aprofitaré el que vegi d'ulls cap avall per alimentar els meus més estimats records. Però si la veig per darrera, no faré cap esforç especial per mirar-la de reüll, demostrada la meva incapacitat de treure profit de les tècniques no ben apreses en el curs feliçment acabat

SANTANDREU3

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer