a l'espera d'un t'estimo.. =(

Un relat de: lady_belen

Hi ha algú per aquí que també tingui la sensació que no li importa a ningú? ets un moble a la teva familia? eixa sensació tinc jo.
Ja duc moltíssim temps vivint a l'espera d'escoltar un sincer "t'estimo" del familiar més important en la meva vida, una càlida abraçada, una mirada còmplice, un somriure, un poc d'afecte, una mica d'amor de mare ... i cada dia que passa veig el moment més i més lluny.. de vegades penso que el millor és llençar la tovallola, que la vida és una mentida i gens mereix ja la pena.

Un any és més temps del que sembla.. li passen a un tantes coses, bones i dolentes, i veure que no pots compartir-les amb la teva mare, com abans, com a tu t'agradaria... i et sents buit. és molt trist .
De vegades m'agradaria desaparèixer, o anar-me molt lluny, veure si em trobaria a faltar.. com abans, que les dues ens necessitàvem mútuament, no podíem estar separades.. érem més que mare i filla, érem amigues... però ara això ja no passa i dubto que algun dia torni a passar.. ja solament em queda plorar i dur damunt aquest dolor en l'ànima.. i consolar-me amb els records que tinc guardats en el calaix de la meva habitació.

Si em paro a pensar... no se ni perquè estem així, i se que no llegiràs això, però m'agradaria que sabessis que et trobo molt a faltar mare, de tot cor... més del que puguis pensar..

Comentaris

  • mostra-li tot el que sents[Ofensiu]
    Nyanga | 13-08-2009

    Ensenya-li! Digal-li t'estimo mare, t'enyoro! Sigues tu sincera amb ella a veure si t'obre el seu cor...
    qui sap, potser ella pensa el mateix en aquest moment!

    una abraçada,

  • rosanegra | 13-08-2009 | Valoració: 10

    no et preocupis, espero que tot s'arregli prompte noia.
    que sincera ets, i que... sentimental.
    m'agrada el teu estil.

  • Ufff...[Ofensiu]
    Cirerot | 20-07-2009

    Ni t'ho pensis això. Que t'estima SEGUR, no ho dubtis. Una altra cosa és que ja no t'ho digui... De vegades perdem el costum de dir les coses, i amb el temps és pitjor, però això no vol dir pas que no ho sentim!
    Per què no ho llegirà això? Li pots ensenyar, o, encara millor, ja que ella no t'ho diu, digue-li tu que l'estimes. Et sorprendrà la seva reacció ja veuràs, quan tu obres el cor a algú l'altre persona te l'obre a tu, però de vegades cal fer el primer pas i deixar de banda l'orgull o la por al què diran...

    No deixis d'escriure i ànims!
    una abraçada!

  • Diuen que qui espera...[Ofensiu]
    Epicuri | 20-07-2009

    desespera.

    L'amor com la llum és l'únic que existeix. Allà on és l'ombre és disipa.

    Pares mares, fills...tots persones l'amor creix i decreix. Belluga sempre. De vades necessitem. Ansiem el t'estimo. Algú deia que som indigents, però simplement per que no ens adonem de que som Emperadors. Es que cerquem lluny el que ja tenim.

    També hi ha gent que deixa anar mai un t'estimo de vegades per manipulació, de vegades, simplement per ignorància o malatia.

    No conexia els teus relats. Trobo que tens la bellesa de la poesía. Pot ser tots, totes la tenim, però també la saps mostrar als teus escrits.

    salut i a rellegir.

l´Autor

Foto de perfil de lady_belen

lady_belen

22 Relats

90 Comentaris

42569 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Es pot dir que els meus ulls van veure la llum per primera vegada un dia del fred mes de novembre de l'any 1990 a la ciutat de valència.

Ara, en la actualitat sóc estudiant de magisteri.
En el meu temps lliure i moments de solitud, por, felicitat... solc escriure.
Escriure em fa sentir bé, em tranquil·litza confessar-li les meves penes i alegries a una pobra fulla de paper o a la pantalla del meu estimat ordinador...

Vaig descobrir aquesta pàgina fa molt de temps i em passava sempre a fer-li un cop d'ull, i ara m'he animat a participar en ella, aprofitaré el poder llegir a altres autors i que opineu sobre mi... i a mesura que passi el temps espero, amb els vostres comentaris, opinions i llegint relats, que pugui aprendre a escriure millor del que ara ho faig.