A la meua núvia

Un relat de: jugant amb les lletres

L'amor navega com un petit vaixell impulsat per un bri de sentiment que empeny les veles. I, mentre dorms, t'observe, i puc discernir com el teu amor gravita a través dels somnis més enllà del món on ara hi ets. Per damunt dels nostres caps.

Em quedo impassible davant del temps, que mirat així, no és temps, sinó plaer. Hedonisme en sentit pur. Puc pensar que, fins i tot, un problema de priapisme agut i crònic, que em trempa els sentits.

El teu alè cursa l'habitació i el temps, que no existeix, es mou com el rellotge de sorra invertit que espera la volta a l'ofici, a l'ordre, perquè ordre és a temps, el que temps és a ordre. I Gregor, amagat allà baix, espera que li arribe la seu poma. El temps sols és això: temps.
Surt del meu cos i torne a entrar, navegue per l'espai efímer perseguint el teu amor al voltant d'una partícula de pols, que volta com la papallona que pampallugueja les ales abans de volar per primera vegada. És allí on trobe el teu amor que com la ploma juganera del Fènix sura en els dits d'Èol.

Renaixeré demà -vaig pensar. Sols per acaronar amb els meus dits virtuals, el teu cos encara tendre, desgastat pel riu que mai ens tornarà a banyar. La papallona, que encara no ha aconseguit volar, em recorda les primeres vegades dels nostres sentiments.

I, mentre dorms, et donaré les gràcies per fer del ca un gos, del res l'amor, del temps el goig... el temps ha mort. I ara, per sempre més, el rellotge quedarà a l'inrevés i la sorra jugarà fumant al gemelo, mentre tu i jo nedarem dolçament.

La papallona, aquesta vegada sí, vola lliure buscant la flor.

Comentaris

  • hola![Ofensiu]
    Àfrika Winslet | 14-03-2006 | Valoració: 10

    enhorabona, te n'has sortit força bé en el teu primer relat!! Benvingut a RC i ànims, doncs crec que escrius força bé i el relat m'ha agradat, penso que té un toc surrealista que enamora... jeje
    Petons!

  • L'amor[Ofensiu]
    kispar fidu | 13-03-2006

    i les històries que el rodegen, cada una diferent i pertanyent a dues persones que recorren el seu divers camí al ritme dels batecs dels seus cors.

    vagi bé,
    Gemm@

l´Autor

Foto de perfil de jugant amb les lletres

jugant amb les lletres

2 Relats

5 Comentaris

2389 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Vull morir com vaig neixer.

Últims relats de l'autor