A la babalà!

Un relat de: rnbonet

Al "pivotatomic" ( sense majúscula, ni accent gràfic, ni "cometes"). Lectors/es hi haurà que es demanaran el perquè ... (Recollons, quin coratge!) Doncs perquè l'atípica historieta bèstia que segueix potser li agrade, ( no és ni curta ni llarga); o perquè m'ha resultat simpàtic; o perquè vull "fer-li la pilota" i "estirar-li la jaqueta" al temps... O perquè possiblement hi ha punts -i idees- comunes... O perquè a mi, que en sóc l'autor, em "rota"... O em passa pels... Va per tu, pivotatomic!! (Ara, una lectura lenta i un somriure obert... Recomanat!)



A LA BABALÀ!

-Estàs a punt, bonica?-va preguntar, tot entusiasmat, l'Ernest.
-Dos minutets encara-contestà una veu melodiosa, insinuant, suau.
Ernest esperava, impacient, al llit. "Dos minuts curts; vol dir de seguida; qüestió de posar-se... Possiblement no res. Ai; quines ganes! Si ara la tingués ací..." I mirava el llençol, a floretes blaves i roges, reflectint-se a l'espill. Notava quelcom d'estrany: una espècie de tossal empinat, a mig camí entre el cap i els peus. "Serà només una il·lusió òptica?", es demanà. Fixant-se bé, el monticle anava augmentant; va arribar un moment que només veia espill i muntanya. "Ara, ara!", pregà l'Ernest.
Al quart d'hora:
-Bonica... Què no véns?
-Només una miqueta... Ja n'estic! De seguida vaig al llit...
I aparegué l'Ernestina, rossa, abundant, joiosa, monyo llarg, corbes abundants que s'endevinaven sota una tela transparent i suau, sense mànegues, mostrant un pit a mitges, intentant amagar l'altre. Els dos, voluminosos, semblaven voler eixir-se'n, esclatant com una magrana -pessó inclòs-, per aquella espècie de mitja vestimenta que deixava veure l'entrecuixa.
-Estaves nerviós, cel?-quasi declamà, sense adonar-se'n (pensem) d'allò que es notava al llençol.
-No.. És que... com havies dit que només dos minuts...
-Escolta! I ben clar, eh! Creus que eixes són maneres de tractar-me? I a més a més, en la nit de noces? I recorda que estem a les Canàries; i no al Carib, com tu prometies!
-No, no,,, Si jo sols volia dir que...
-Mira, saps què? Que ja tinc maldecap! Així que deixa'm dormir tranquil·la! Ho has entés?
-Sí, sí… Però, és que...
-Ni peròs, ni res! El que t'he dit!
L'Ernestina s'estovà al tàlem conjugal hoteler (donem-li aquest nom amb aquest tipus de lletra, fins que els de RC solucionen allò de la inclinada i més coses), donà mitja volta i començà a fer-se la dormida. Fins que es dormí de veres.
L'Ernest continuà despert una bona estona, sense gosar dir ni fer res. De debò, quasi ni respirava, per por de destorbar el son de la muller. Aquella espècie de muntanya anomenada abans el va fer estar insomne fins la matinada.
L'endemà, l'Ernest no podia caminar com ell desitjava: una certa coentor allà on la panxa canvia a cames li ho impedia. A més, uns ulls mig clucs li afegien la mandra.
- Aprofitem el temps! Podries anar més lleuger, no? Creus que caminant com les tortugues podrem veure tota l'illa? - li va recriminar l'Ernestina.

Comentaris

  • vols enviar-ho a tribuna@guimera.info ?[Ofensiu]
    Antonio Mora Vergés | 02-11-2008 | Valoració: 10

    Hola;

    Tenim obert UN NADAL DE CONTE

    el relat en lletra arial 12 en un arxiu annex a l'email adreát a tribuna@guimera.info

    Imatges ?, si en tens alguna, també com annex.

    Gràcies.

    tribuna@guimera.info

  • Gemma34 | 02-01-2006

    Ostres!! quina sorpresa que li dediquis aquest relat a un relataire. Això de fer amics a RC és una de les coses més maques que m'ha passat en aquesta web. Som com una gran família, i jo, que a casa som 7 germans m'agrada d'una manera molt particular aquesta unió.

    Un petó.

    Gemma34

  • tema recurrent[Ofensiu]
    Shu Hua | 29-03-2005 | Valoració: 8

    el de la senyora que no vol sexe i el pobre marit ha de vuere com se'n va la muntanya a fer punyetes. Encara hi és a temps d'anul.lar el matrimoni, que no s'ha consumat.
    A part, la redacció ha estat molt amena i divertida, m'agrada perquè fas servir paraules que quasi no coneixia.
    Decididament, continuant amb el seguiment de la meva nena, hauré d'entrar o no s'acabarà d'adormir mai.

  • interessant[Ofensiu]
    Equinozio | 18-03-2005

    m'ha agradat força perquè el final torna a ser inesperat del tot, com imaginar que al final la dona s'emfadaria i no voldria fer sexe...
    i l'altre que s'espera per si de cas vol canviar d'opinio.. jejej quina gràcia...
    qui ho havia de dir que aixì podia ser una nit de noses..

    mola molt i ma fet molta gràcia

    equinozio

  • M'has arribat al cor (i una mica més avall també...)[Ofensiu]
    pivotatomic | 17-03-2005 | Valoració: 9

    No sabia que m'havies dedicat un relat i quan hi he arribat, així a l'atzar, m'ha fet molta il.lusió.

    Efectivament, m'ha encantat. Quan descrius a l'Ernestina sortint del bany he notat unes picors al baix ventre, gens recomanables a aquestes hores del matí, val a dir-ho. I la seva reacció posterior m'ha fet reviure alguns dels moments més obscurs (i, tràgicament, reals) de la meva atzarosa vida sentimental (o, serie millor deixar-nos d'eufemismes i dir, directament, sexual?). Sort que sempre ens queda l'humor per anar tirant...

    Per cer, malèvol mag dels mots de les terres del sud, suposo que saps que el carinyo és compartit, oi? El proper triple que marqui, serà a la teva salut!

Valoració mitja: 9

l´Autor

Foto de perfil de rnbonet

rnbonet

272 Relats

1589 Comentaris

357123 Lectures

Valoració de l'autor: 9.76

Biografia:
Tururú, turrruuuurrúrúrúrú!
ES FA SABER
A TOTHOOOM
QU' AQUEST RELATAIREEE
NO S'ENFADA NI ES CABREEJAAA
PELS COMENTARIS
ADVERSOOOS
ENCARA QUEEEE
ESTIGUEN FEEEETS
AMB MALA BAVAAAA.
Tururúu!Turrurú!

*********

rnbonet ha tingut fills i ha plantat arbres. Ara, entre altres assumptes i dèries, es torba escrivint. Punt i apart. Format en llengua forastera, "por justo derecho de conquista" i "por el imperio hacia Dios" -com tots els seus congèneres a la mateixa època-, utilitza sempre per escriure aquella que li era pròpia, -és a dir, la present- per allò de la identitat i els orígens. I possiblement -caldria un psicoanàlisi seriós- per fer la guitza a la "classe dominant" del seu País. Potser. Punt i apart. Es considera agnòstic i crític, còmic i tètric, dàtil i fútil, pràctic i teòric, bàquic i anàrquic... i tots els mots plans amb titlla que vulguen vostés, i algun que altre d'esdrúixol. Quan es posa filosòfic -cosa que sol ocórrer si li toquen els testets o les barjoles- busca amb un cresol el trellat perdut per tanta gent del país, per tal de retornant-lo al seu poble -abans de fer catúfols totalment-, i veure si aquest esdevé d'una punyetera vegada un poble normal, en un país normal. S'hi cansa aviat, però. I abandona fins l'altra tocamenta. Mentrestant, ritme, paisatge i mesura. Amb qualque excès escaient, oportú. Què li anem a fer! Som de carn! Punt final.

R en Cadena


EmmaThessaM en va 'encadenar' i jo he passat la cadena a "Ada Bruguera Riera" i a "Arbequina". I a "La banyeta del badiu", i a "Biel Martí".

(descobreix què és "R en Cadena")



*¿ I si visitàreu aquest

maridatge?

Un intent de col·laboració amb gent propera. I d'RC!