600

Un relat de: berguedana
Moltes vegades havia somniat en anar dins d’un descapotable. Concretament havia somniat que el meu promès venia a buscar-me amb un i, una vegada dins, ens dirigíem sense capota a un lloc idíl•lic a tota paperina per una carretera recta amb arbres a cada banda i la meva melena volava al vent com les de les actrius de les pelis que omplien el meu cap de desitjos de color de rosa.
Aquell vespre de primavera va venir el meu xicot amb aquell seat 600 que li van vendre de segona, tercera o quarta mà, qui sap, perquè feines hi havia a estalviar alguna pesseta. Això sí, anava polit com sempre amb aquells texans tan arrapats i acampanats combinats amb aquella camisa rosa, el color dels meus desitjos.
No vam tardar gaire en arribar a un lloc discret dins d’un camí de bosc per poder fer l’amor per primera vegada. La passió ens va despullar de cop. I els seients ja no els vam poder aplanar perquè anàvem massa de pressa. Quan vam començar amb les carícies, el volant se’m va transformar amb la cara de poca amiga que em feia la meva mare recriminant-me aquell acte. Allò era pura repressió. Després, el retrovisor interior em passava la pel•lícula d’una suite d’hotel de luxe confortable, amb olor de vainilla i sedes suaus que semblava que em protestessin la incomoditat de fer l’amor dins d’un cotxe. El canvi de marxes em semblava el lliri de El Gran Masturbador de Dalí i la rapidesa d’aquell acte tan passional i inexpert em va fer mirar la rodona del comptaquilòmetres com si mirés el despertador. El nerviosisme del moment em va fer allunyar de la delectació i em va endinsar dintre d’aquell somni tan surrealista com El Somni de Dalí.
Ens vam vestir tan de pressa com ens vam despullar i amb molta prudència i delicadesa el meu xicot va treure el cotxe de l’amagatall. Quan vam arribar a aquella carretera que de principal només en tenia el nom, el cotxe va quedar clavat a terra i la roda dreta del darrera va sortir disparada corrent com havia desaparegut la meva virginitat.


Comentaris

l´Autor

Foto de perfil de berguedana

berguedana

72 Relats

135 Comentaris

47881 Lectures

Valoració de l'autor: 9.93

Biografia:
La meva afició per l'escriure ve de l'ensenyar a escriure.
M'he jubilat aquest curs després de treballar 42 anys de mestra.