5 haikús eròtics i amorosos

Un relat de: Sínia
Papallonetes,
al ventre de qui estimo
voleu inquietes!

Bru piló de fenc
que desprens blans aromes
de jardí desclòs.

El cos de desig
és porta del misteri,
esbatanada.

Plou i el degoter,
pertinaç, degota ofecs,
pètals i sospirs.

Cadenciosament
sento el campanar llunyà
ejacular sons.

Comentaris

  • Haikús[Ofensiu]
    Francesc Ballester | 27-04-2017 | Valoració: 6

    Original comparació poética, amb uns versos delicats i subtils.
    Rep una salutació poética.

  • Risc amb èxit[Ofensiu]
    Filantropia | 30-01-2017 | Valoració: 10

    Sempre he estat fan dels haikús però mai m'he atrevit a escriure'n. M'encanten les papallones i els sons que ejaculen.
    Moltes gràcies per escriure't!

Valoració mitja: 8