5-2-05 (02:50 a.m.)

Un relat de: ombra

Portava estona desitjant aquest moment; arribar a casa, fumar-me l'últim cigarret per avui i deixar-me endur per la mà, a través d'ella poder escriure les sensacions d'aquesta extranya nit passada.
Tinc ganes de poder explicar algú, potser és a tu, que no he estat cómoda, que no m'ho he passat bé. He notat durant tota la nit una certa distancia amb el meu entorn. La falsetat, la hipocrèsia rondaven dins d'aquell petit i rutinari local. Estava amb elles, però estava soleta, si ja ho sé he estat i sóc jo la que potser està extranya, diferent a altres nits.
Jo no era la mateixa, qui uns parlava no era jo...Mentrestant jo pensava en tu, en moments que m'agradaria passar vora teu, envoltada dels teus braços i notar les càlides paraules a cau d'orella. No ets el meu amor, ho sé i ho saps, i això m'agrada. Ets la petita espurna que tothom cerca a la seva. Aquella persona que saps que i és i que i serà, que mai fallarà...Hem tingut sort de trobar-nos.
Tant de bo fos capaç d'assumir tal confiança com la teva i poder acostar-me, sense necessitat de raonar-ho, i poder besar els teus càlids llavis, recordes...
Nits, petons, mirades, somriures, tot queda en secret, indescriptible, tot queda entre tu i jo.

Comentaris

  • mola com escrius[Ofensiu]
    Perestroika | 14-03-2005 | Valoració: 10

    el que dius, com ho dius... no sé. M'agrada! Fas que senti propers els relats, que m'hi senti identificada, que pensi. N'he llegit un bon grapat, encara em falta algún, però ho faré. S'agraeix que siguin tan propers, breus però dient tot el que s'ha de dir... et felicito!

    salut!

  • Crec que...[Ofensiu]
    AtzaVaRa | 28-02-2005

    tothom ha passat nits així. El teu cos està sentat en un bar, mentre la teva ment viatja buscant el cos d'algú desitjat i estimat...aquestes nits són estranyes, i ens fan sentir estranys, però són inevitables...
    Ànims!!

    Una abraçada ben forta,
    AtzaVaRa