45 cacofonies

Un relat de: Jaumedelleida

Aquesta és una historieta tan surrealista com ara veure el nostre entranyable TIN-TIN ballant un CAN-CAN , com si fos una GOGO per causa d'una picada de la mosca TSE-TSE.

És l'anècdota d'un dia concret d'una noia XICA-XICA nascuda a BADEN-BADEN que estudiava ballet. Quan era infanta sempre somiava voler ser com la princesa SISÍ.

Un dia plujós d'aquells d'anar fent XIM-XIM continu, es va celebrar una festa casolana. L'hora del sopar era tard i el seu estómac en va donar fe pel RAU-RAU dels seus budells. No era estrany, perquè aleshores, un RING-RING d'un rar rellotge CUCÚ, que enlloc de fer el PIU-PIU característic, semblava emetre el so d'un TAM-TAM africà, va marcar les tantes de la nit

Sa germana, (la TATA, com solia ser cridada), no hi era present.

Duia a sobre el seu preciós TUTÚ del curs de dansa i mentre celebraren l'àpat a base d'un CUS-CUS, per cert molt SOSO, i bacallà a la PIL-PIL cuinat al XUP-XUP va tacar-se el darrere del seu uniforme de manera que semblava haver-se-li escapat CACA.

Ella un bon disgust i les amigues quasi es van fer PIPI de tanta gràcia que els hi va fer la BIBI (doncs així és deia la noia).

Superat el tràngol va arribar l'hora de les postres i en coincidir ser la vigília del seu aniversari, totes les amigues li obsequiaren amb un immens COCO de xocolata que només fent-li un TOC-TOC suau feia CRIK-CRIK de tant cruixent. A part, li regalaren altres presents com un pràctic i preciós PAY-PAY, un joc de YO-YO i una gàbia amb un mono TI-TÍ comprats a les illes KIO-KIO.

Tot això ocorria mentre li entonaren una dolça NANA que recordava les cançons de bressol que li cantava la seva MAMA acompanyada al piano pel seu PAPA que es deia PEPE i que en sabia tant com el nostre compositor TETE Montoliu.

Sobtadament li van agafar ganes de marxar i no pas XANO-XANO (tot recomanant-li que anés XAU-XAU) en sentir el MOC MOC del clàxon procedent del vehicle de l'amic que li feia TILIN-TILIN, i amb el qual, pensava passar-ho CUCHI CUCHI.

Abans però d'anar-se'n, li preguntaren que li havia semblat la festa i ens va respondre, fent-se la VIU-VIU amb un escarit PSE-PSE.

Després de tot l'esforç perquè s'ho passés CHI-CHI i fent que la festa en qüestió s'acabés com un POTI-POTI per culpa seva, bé es mereixeria un PAM-PAM al culet. No creieu?

Apa doncs, i fins una altra. BYE-BYE.

Comentaris

  • No degueren agradar-li massa els regals, tan XAXI que sonen... [Ofensiu]
    Albarcoc | 23-01-2011 | Valoració: 9

    Vertaderament diveritit, m'ha agradat molt, i he recordat cacofonies que crec que havíen desaparegut del meu diccionari... És molt graciós llegir coses així, i d'altres que tens per ací. Gràcies pel comentari al meu relat. Continuaré fent visites!

  • Jaume, sempre em sorprens[Ofensiu]
    aurora marco arbonés | 21-08-2008 | Valoració: 10

    Ara no em diguis per què però no et veia en aquest tipus de relat tan divertit. Com fas anar la imaginació, xaval!

  • Molt divertit!!![Ofensiu]
    llamp! | 16-08-2008 | Valoració: 10

    JEJEJE! Sembla que no i has de trobar un fil argumental per fer coincidir tantes cacofonies juntes.

    Felicitats per la part que et toca.

  • doncs jo un 10!!!![Ofensiu]
    lienu | 16-06-2008 | Valoració: 10

    perque es molt ingenios, perque es original i molt graciós, ademes esta fet com una historieta, per lo tant et fico un 10 jeejjeejjeejeje

  • tenir idees[Ofensiu]
    andreus | 15-06-2008 | Valoració: 8

    M'agrada quan la idea puja al cap. O, potser, baixa? Què més dóna?
    La idea dels mots amb síl·laba repetida és bona. Lògicament, el text, la història s'hi ha d'adaptar. Llavors baixa una mica el fil. No es poden fer grans relats quan tens la cotilla d'una idea tan concreta. Amb tot, per a mi, té més força la idea que el text. Per tant, un 8!

Valoració mitja: 9.4

l´Autor

Foto de perfil de Jaumedelleida

Jaumedelleida

365 Relats

728 Comentaris

369763 Lectures

Valoració de l'autor: 9.73

Biografia:
Jaume Climent o Jaumedelleida. Lleidatà d'obligació i devoció.
Considerat un observador ciutadà de la seva ciutat natal, fa que a vegades col·labori amb la premsa local, mitjançant Cartes al Director i d'altres publicacions veïnals.

Autor de la novel·la L'ANSIA (Novel.la tèbia) [Gènere eròtic] Editorial CARPE DIEM (esgotada a llibreries, solament disponible digitalment a través del seu blog: Jaumedelleida

Autor del poemari BATECS (Amors, Enyors, Eros) Editorial:HONTANAR

Correu de contacte: jaumedelleida@gmail.com