4 mesos sense tu...

Un relat de: Sareta_16

Somnis tancats en el teu cap, solament són això...somnis que mai més tindràs l'oportunitat de fer realitat.

La vida arrabassada sense raó, i jo no s'on anar. Molts records col·lapsen avui la meva ment, massa moments volen ressorgir, m'hagués agradat dir-te tantes coses, paraules que em vaig estalviar perquè vaig pensar que no feien falta pronunciar i avui em torturen i copegen sense parar el meu cap...però de la meva veu ja no poden sortir, es quedaran guardades en el calaix de les paraules mai dites i em frà mal pensar-hi que mai seran escoltades.

I aquestes paraules només es rebel·len en forma de llàgrimes.

Les llàgrimes expressen dolor, són la fúria i l'agonia exposades a l'exterior de forma irremeiable, en petites dosis, per a calmar d'alguna forma el dolor que senten les persones que com jo, no tenen remei.

En elles resideix la bellesa del més pur sofriment, en elles es troba la puresa de la persona, allò que com un àngel caigut del cel toca el seu cor. Són gotes que igual que la pluja, netegen d'amargor qualsevol rostre, qualsevol mirada. M'agradaria explicar-te com la meva al voltant es tornà gris amb la teva partida i com el meu cor i la meva ànima em van abandonar en un món fred, desolat per la mort i la guerra. Com el temor i la por recorrien les meves venes. Com l'odi cridava a la meva trobada cada nit, cada tarda quan la lluna s'ocultava després de les muntanyes per a no deixar veure la seva bella presència en el cel estrellat.Hi ha milers de paraules per a descriure cada minut el que sento, per a descriure el meu món, per a expressar la meva poesia.

Sento tornar al silenci, on ningú escolta a ningú, on el dolor és l'únic company, el fidel aliat de cadascuna de les ànimes perdudes en el temps. La solitud inunda el meu voltant i els meus sentits s'enfonsen en la tristesa de l'ahir. Ningú llegeix més que lletres, ningú sofreix més que dolor.

Sé que estàs en algun lloc, no sé exactament on estaràs, solament sé que recordaré per a sempre, tot el que em donares i em dónes. Per que ja no estàs amb nosaltres, però jo et sento igual, és difícil entendre'm, solament vull cridar:

QUE JA NO ESTÀS AQUÍ I JO NO AGUANTO MÉS, SÉ QUE DES DE DALT EM DEMANARAS QUE NO PLORI MAS PERÒ ÉS QUE CADA LLÀGRIMA QUE SURT DELS MEUS ULLS ESTÀ DEDICADA A TU!
NO EM SENTO SOLA HI HA MES GENT AQUÍ COM JO...

Tot el que ha passat m'omple de dolor, però per altra banda, em dóna forçes per a viure. Aprofitar cada moment i dedicar-te'l a tu. Viure tot allò que a tu t'hagués agradat viure.

No viuré en la tristesa, perquè ella no et portarà a la aquí...

La veritat és que obriré de nou els meus ulls i observaré el meu present i imaginaré el meu futur, un futur incert, on l'única cosa certa és que sé que no hi seràs.

Només aquí, al final de la nostra història, necessito demanar-te perdó per cada instant malgastat...

Potser aquesta vegada és el comiat que ens mereixem, potser aquest sigui el final de la nostra amistat mai contada, d'un conte de fades... qui sap, potser sigui aquest l'últim adéu que et dedico i l'últim dolor que el teu record em causa... encara que és cert, només potser..

Comentaris

  • Genial[Ofensiu]
    gladia | 20-04-2005 | Valoració: 10

    Simplement. M'has emocionat. És molt dur perdre a algú. Jo m'hi he trobat amb dos amics. Ja fa anys d'això però tot i que diuen que el temps tot ho cura, cosa que és veritat, els records no s'obliden mai. Aixeca el cap, i endavant.

  • Ets única noia...[Ofensiu]
    Sanke85 | 11-04-2005 | Valoració: 10

    A vegades ens callem coses que les hauriem de dir, encara que ens creiem que son coses obies, tots necesitem sentir que som estimats per algú...

    Aquest sofriment que descrius... aquestes llàgrimes de dolor, fúria i agonia... alliberen a molta gent del que, segurament, seria una depresió... no que ens pasaria als éssers humans si no poguesim plorar... no ho vull ni pensar...

    Una frase que m'he posat els pels de punta és la de: "Ningú llegeix més que lletres, ningú sofreix més que dolor". Una frase sublim, que espero que algun dia poguem comentar i perquè no, debatre.

    Un petò:
    Sanke85

  • molt intens..[Ofensiu]
    peyd_shark | 04-04-2005 | Valoració: 10

    m'agradat molt akest escrit..ès molt intens i està molt ben redactat, m'agrada molt kom escrius....defineixes tan be els sentiments....
    Segueix aixi!!
    Felixitats!
    muaaaaaaaaaaahh!!

  • es molt dur perdre un amic/ga [Ofensiu]
    xianema | 01-04-2005 | Valoració: 10

    he estat llegint el teu relat, he de dir que m'han caigut llàgrimes al pronunciar el teu relat amb els meus llavis. més que tot m'ha recordat el que vaig passar jo... i tentenc!
    penso que aquestes persones que ens han deixat els i agradaria dir-nos que no patisim, que la vida segueix... tot i això t'enfonses en la tristesa de pensar que no els veure'm mai més.
    m'ha agradat molt que al final esmentessis que la vida segueix i que l'hem de viure, i recordant els bons moments que vem passar amb els nostres èssers estimats.
    sincerament, crec que la Mariona estaria molt orgollosa de tu i de lo que t'importava la seva amistat. un peto molt molt fort
    d'una noia que ara ja es de la teva edat (des d'ahir jeje)que està amb tu en els bons i els mals moments !!
    molt ben redactat, algunes frases m'han emocionat de veritat!!!

    GeMmA 16

  • Ei, hola...[Ofensiu]
    Magdeta | 30-03-2005

    Ha de ser molt dur perdre a algu que estimes... però tots ens hi trobem tard o d'hora... Per sort o per desgràcia la vida és així, sara. I la Mariona segú que sigui on sigui està molt orgullosa de tu.
    Segú que tens molts amics i gent que t'ajuda però si mai necessites un cop de mà... ja ho saps, aquí tens més d'un amic (i em tens a mi, és clar)...
    Ah, me'n descuidava, un relat excel·lent.
    Petons.
    Bona nit.

  • dolor i enyor...[Ofensiu]
    ROSASP | 27-03-2005

    Amarat el cor de dolor i d'enyor, sense comprendre el perquè de les coses.
    Com es pot entendre la mort que pren totes les possiblitats de tenir milers de vivències.
    El cap i el cor només saben plorar i cridar per dins i per fora...
    El final del relat, deixa clar un intent de tornar a veure el món amb tots els seus colors i viure intensament la vida i això seria el més maravellós que poguèssis fer, encara que ara no sembli posible i diguis "potser", el temps obra pas a un record més dolç i tendre, que ja no fereix d'una manera tan brutal...

    PD.- Moltes gràcies pels reus comentaris als meus poemes, m'han fet molta il·lusió.

    Un petó i fins aviat!

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Sareta_16

Sareta_16

28 Relats

145 Comentaris

51898 Lectures

Valoració de l'autor: 9.66

Biografia:
Avans de tot només dir que no em considero bona escribint, simplement escric per exterioritzar els meus sentiments i sensacions i així mitjançant aquesta terapia no em destrossen per dins.
Els escrits són el reflex dels meus sentiments...

Aviam que us puc contar de mi, tot i que no sóc bona describint-me...

Sóc una noia de Barcelona i tinc 16 anys, estic estudiant el Batxillerat científic. Un dels meus somnis és ser Biologa.
Les mates són el meu pitjor malson...O_ô

Llegir m'apassiona és un mòn on em puc evadir de la realitat, oblidar-me de tot el que m'envolta i viatjar més enllà dels somnis...

Recomano la ITACA, té molt talent i és una bona amiga, per no dir la millor que he tingut mai!:)

Si em voleu conèixer el meu msn és: sara_romero_88@hotmail.com

--------------------------------------------
Som la cançó que mai s'apaga, som el combat contra l'oblit, som la paraula silenciada, som la revolta d'un sol crit...
I quan la nit ens ve a buscar, som tot un món per estimar, som una història per guanyar, tot un futur per començar...

[[El valor de les coses no resideix en el temps que duren..sino en la intensitat amb la que es produeixen...per això existeixen moments inoblidables, coses inexplicables i persones incomparables]]

>> No em preocupa el que pugui pensar de mi la gent, simplement estan massa capficats pensant en el que pugui estar pensant jo d'ells...