32 de desembre

Un relat de: Satine

Ara que hem encetat un nou any, és quan se sent dir tot sovint a quella frase que diu: "any nou, vida nova". He de dir que mai he cregut en aquesta dita.
Si a més d'1 de Gener, l'anomenessim 32 de Desembre, quina diferència hi hauria? seria un altre dia? Jo, personalment, prefereixo creure que estic vivint un 32 de Desembre i no un 1 de Gener.
Perquè, quin sentit té aquesta frase? tan sols és una manera que hem inventat nosaltres mateixos per quedar-nos més tranquils davant nous reptes. Un dels innumerables mètodes que hem buscat i trobat per no culpar-nos, per no tenir remordiments, per poder dir: bé, si no és avui, serà demà. Una manera de treure importància a les coses. L'any que ve faré... l'any que ve deixaré... l'any que ve aniré...Per què l'any que ve si ho pots fer avui? hi ha alguna cosa que t'ho impedeixi? Jo crec que si. I la resposta a la pregunta és molt senzilla: Por. Sempre fan por les coses noves. És molt més fàcil quedar-te on ets, és molt més còmode no esforçar-se i conformar-se amb tot, i després, per estar amb pau amb tu mateix, dir: "ja ho intentaré demà". I sempre és el mateix, una roda que mai s'acaba. Si no hi ha alicient per les coses noves, per nous objectius, per nous reptes, quin sentit té la vida? Hi ha una gran diferència entre viure i existir. Els que existeixen, simplement, hi són; els que viuen, evolucionen, avancen, aprenen, ensenyen, s'equivoquen, cauen, i es tornen a aixecar amb el cap ben alt per tornar-ho a intentar. Algú va dir: "la possibilitat de realitzar el meu somni és el que fa que la meva vida sigui interessant". Així és com veig jo la meva vida. Si em treuen el meu somni, simplement, existeixo. Buscar nous horitzons i intentar d'aconseguir-los és el que cal per arribar a trobar el que busquem i així arribar a viure la vida de veritat.

Comentaris

  • és tenir ..[Ofensiu]
    Basileia | 30-09-2006 | Valoració: 9

    molt valor veure la realitat que tothom intenta amagar, però més fer el que escrius, t'animo a que cada dia sigui com el 32...però sense por...sempre..

    petons

    basileia

l´Autor

Foto de perfil de Satine

Satine

2 Relats

3 Comentaris

1661 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Últims relats de l'autor