El pis fantasma (3/3)

Un relat de: Sol_ixent
En arribar a casa l'esgotament ens va vèncer, i vam caure rodons al llit. L'endemà em vaig llevar tard, com gairebé tots els dissabtes. Vaig recordar la meva cita amb l'agència, però alhora també vaig tenir la pensada de boicotejar l'entrega durant el cap de setmana per tornar-los la juguesca.

Dilluns va arribar, i a la tarda, en plegar de l'escola bressol on treballo, vaig anar a l'agència. La meva sorpresa va ser que en arribar a l’adreça que corresponia al Google Maps, hi havia una porta tancada i barrada i un cartell de "SE TRASPASA".

Vaig corroborar les dades de nou, però tot era correcte, era aquella oficina. Vaig trucar-hi, però ningú contestava. Vaig provar-ho una, dues, tres, quatre... fins a deu vegades, però res, era infactible. Varen anar passant les setmanes i el telèfon continuava sense ésser contestat. Vaig acabar telefonant al 112, i em van dir que allà no hi havia hagut mai cap agència de pisos.

*

Al cap d'un parell de mesos ja començàvem el trasllat, i en mig any, ja estàvem instal·lats del tot en aquell fantàstic àtic de segona mà de Gràcia. Van passar anys, continuàvem ell i jo amb la nostra vida anterior, amb tota normalitat. Vam tenir bessonada, uns peciosos nen i una nena.

Un Nadal, però, va succeir una cosa de la qual encara no ens hem pogut recuperar... D'entre les postals de felicitació, en vam trobar una de ben curiosa: anava tancada en un gran sobre de color marró i no portava segell. Vam pensar que ens l'havien deixada a domicili; però això no és tot: el que hi havia a l'interior era quelcom més sorprenent: la reproducció a mida DIN A4 de la dona del quadre de la meva primera visita, somrient de manera burleta i maliciosa. No anava escrita, simplement "signada" amb la marca d'una pota de gat, amb tinta vermella. Vaig suposar que seria el que havia sentit grinyolar també aquell dia.

Vàrem tenir un gran ensurt, i mai hem pogut aclarir si era verídic o simplement es tractava d'una simple fal·làcia. Del que si que n'estic segura, és que des d'aquell mateix moment, ningú ha tornat a dubtar de la meva paraula.

Comentaris

l´Autor

Foto de perfil de Sol_ixent

Sol_ixent

142 Relats

444 Comentaris

129541 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
"En tots els meus personatges hi ha característiques meves, però cap dels meus personatges no és jo". (Mercè Rodoreda)