3 dies

Un relat de: VEGETA

No em trobava gaire bé, la veritat és aquesta, no volia fer un gramassa de la situació però la meva dona en tenia raó, hauria d'anar al metge.
L'ambulatori era de gom a gom, em van donar numero i buff... mig hora com a mínim, jo ja portava feina per endavant, tots els anàlisis que m'havien demanat els portava, no els entenia però suposo que el metge si, o al menys això espero.

Em tocava, ja era hora, vaig passar a dins de la consulta i el metge em va fer una serie de preguntes: -vostè fuma?, -vostè beu?... lo normal en aquest casos no?.
Soc una persona que fa vida sana, gaire be no en tinc de vicis, una mica el sexe però això amb la teva dona no es vici no?.
Em va mirar amb cara estranya, molt neguitós i donant moltes voltes abans de dir el que havia de dir.

-No tinc bones noticies per vostè, li queden 3 dies de vida, te un càncer terminal en fase molt aguda al fetge.

3 dies? però aquest home esta de conya no? . Com li pots dir això a una persona i esperar que s'ho prengui bé?.
La meva dona, la meva filla....3 dies....

1º DIA
Em vaig llevar molt d'hora i vaig sortir al carrer, en arribar a la botiga de la cantonada vaig comprar un paquet de cigarretes, avui començo a fumar i deixo de fer esport. El cotxe el tenia aparcat al garatge i el vaig agafar per anar a la feina, a acomiadar-me naturalment, no vull desaprofitar el temps que encara em queda treballant.
El meu cap no s'ho va prendre del tot bé, per descomptat que no li havia esmentat la malaltia, no vull fer llàstima a ningú, es la meva vida no? o al menys el que em resta d'ella.

La meva dona tampoc no ho sabia, vaig quedar amb ella per dinar dient-li que m'havia agafat 3 dies lliures a la feina. Vam xarrar i vam xarrar molta estona, com quan sortíem junts al principi, de tot el que es podia parlar, inclús de nous projectes junts com tenir un altre fill i tot, deu meu con estimo a aquesta dona, com el primer dia.

A la tarda vam deixar a la nena amb el avis i varem anar al cinema, una peli d'amor, d'aquelles que li agradaven a ella. Avui tot per ella.
Quan va arribar la nit vaig fer l'amor, sembla mentida com pot reaccionar el cos humà als estímuls del teu cervell, tres vegades en una nit per mi es un record i a mes si pensem que porto deu anys cassat amb la mateixa dona, clar que pensan-t'ho bé...el càncer el tinc al fetge no a la...bè es igual.

2º DIA

També volia aprofitar el dia i vaig matinar per poder portar la nena a escola, l'aula de la meva filla en tenia unes finestres molt pegades al pati i em vaig passar tot el matí veient-la per la finestra.
La tarda era tota per ella, vam aprofitar i vam anar al Tibidabo, com li agradava la muntanya russa, i jo al costat d'ella es clar, no volia separar-me ni un minut, un minut...quin poc valor , quan en tens de molts mes per gastar. Els meus jo els volia aprofitar tots, sense perdre'm ni un al costat de la meva filla.
Tots esgotats vam tornar a casa i la meva dona quan va plegar de la feina va fer truita de patates per tothom, semblava que el dia s'esgotava per encara quedava el millor.
La nena se'n va anar cap al llit i jo amb ella, l'història d'una princesa i una bruixa va fer que s'adormis amb mi, tots abraçats, preveient el que estava a punt de passar.

3º DIA

el metge es va equivocar.



Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de VEGETA

VEGETA

17 Relats

14 Comentaris

17082 Lectures

Valoració de l'autor: 9.89

Biografia:
PETITA HISTORIA D'UN CATALÀ A MADRID
SILVERI GARCIA ROJAS

silverio.garcia2@gmail.com