18 d'octubre del 2005

Un relat de: Cursiva

El pas més valuós que vaig fer, va ser decidir per mi mateixa. Si havia de sortir guanyant o perdent no tenia importància en aquell moment, el més important era que havia decidit marxar!
Durant mesos vaig pensar que no ho faria. La sola idea em produïa una mena mareig que em feia recular. Però, un dia, vaig tenir una premonició que va canviar la meva vida per sempre més.
Durant unes mil·lèsimes de segon, vaig poder veure la meva vida a través de l'espuma del sabó, mentre fregava els plats. A l'interior de les bombolles, de colors brillants, hi vaig veure cares de gent que no coneixia. En realitat, era el meu propi reflex causat per la llum del sol que es filtrava per la finestra. Però jo hi vaig veure gent en moviment. I, a poc a poc, per por d'explotar la bombolla, em vaig apropar la mà ensabonada fins ben a prop del nas.
En aquelles imatges hi havia gent rient. I una d'aquelles persones era jo. I a ell no se'l veia per enlloc.
I així, va començar el meu viatge. Sabia que fora, lluny de tot, m'estava esperant una altra vida. I jo m'hi vaig aferrar amb l'esperança que el sabó d'aquells plats, que m'havien vist plorar tantes vegades, havia fet de bola de cristall.
Ja ho veus. Després de tot el que havia viscut, encara creia en màgia.


Comentaris

  • encara creies en la màgia[Ofensiu]
    quetzcoatl | 22-10-2005

    Hola de nou, Cursiva.

    He llegit els teus darrers dies de fugitiva alliberada i m'agrada com avança l'història. Sigui basat en una història real o fictícia, condenses bé almenys un sentiment o un record en cada entrega, mentre fas una pinzellada de la teva nova realitat. Això fa que un diari no es pugui fer pesat i alhora no ens ho expliques tot de cop, sinó que mantens el misteri.
    L'imatge de llençar el rellotge m'ha agradat molt, i també el de la bombolla de sabó.

    Felicitats maca! Una abraçada!

    m

  • La noia de RENFE[Ofensiu]
    RainBow_CoLouRs | 22-10-2005 | Valoració: 10

    ^^
    Saps, mha alegrat el teu comentari al forum, perdona pel titol si et molesta, es que se m'ha ocurregut..xD!
    Bé.. no se que dir-te, per cert t'he agregat, a part d'aixo, si es possible, que ells despres tindran una mala vida, o quelcom semblant, però jo soc aqui saps, i he d'aguantar i aguantar, i em canso..
    Bé, espero parlar amb tuu!
    Muack