13

Un relat de: Abs

Recordo paraules famoses, sota els esglaons de l'escala oberta, auguri de mala sort, només faltaves tu, gat negre, i un tretze gravat a la pell. Tot i això mai vaig creure que podries matar-me, i si per casualitat no hagués mirat dins els teus ulls de lluna plena no hauria conegut el teu nom... i és que avui el meu mor en el silenci de les converses que m'imagino, i que se'n van sense haver estat. Magnetisme al suïcidi d'un cor que si t'olora em forada el pit per escapar de la trampa... la trampa que encara resta preparada sota l'escala dels records.

Comentaris

  • Aniversari[Ofensiu]
    Maria Sanz Llaudet | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

  • Molt sensible i genialment ben construït[Ofensiu]
    Bonhomia | 17-06-2008 | Valoració: 10

    Molt realista, encara que força simbolista. Qualsevol persona amb sentiments es pot o s'ha trobat amb aquest tipus de desgràcies d'enamorament fracassat. Jo, per exemple. El que fa que quan tot això passa et plantegis si val la pena l'amor i entris en un cercle viciós i desagradable de pensaments confusos. O és que potser no hem après a estimar d'una manera en la qual no demanem cap regal de la natura...
    Molt sensible i agradable de llegir com pocs, aquest relat.


    Sergi

  • Un conglomerat de coses, sensacions i sentiments...

    Bell i abstracte...