12 il·lusions, 12 decepcions.

Un relat de: Saxo_Rovellat
Avuí, a 30 de març em decideixo a fer un balanç de tot el que ha passat a la meva vida aquestos 365 dies. 12 mesos fa que va començar tot, una història que es veía de llarg que estava destinada al fracàs però que acabaría més tard del que tots pensàvem, qui sap? Igual encara no ha acabat, o si?

Cada día que passa me n'adone més i més que allò que mou a les persones és el seu voltant, deixant de costat allò que deuriem fer, actuar així com el nostre cor ho senta, i deixar de mirar terceres i quartes persones, persones que sols fan malbé tot allò que xafen. Crec que hi ha que ficar-li més ous a la vida, i no esvarar-se a la primera de canvi, arriscar-se per allò que es sent dia rere dia, segon rere segon. Hi ha trens que no tornen a passar i que sols tenim una oportunitat per agafar, però sempre quedem en la mateixa parada els esperançats...

I ara, ací hem trobe, esperan-te un any després, molts mesos després i rere moltes decepcions, que encara que hem fan pols per dintre, no puc evitar estar esperan-te a cada segon, sabent que no tornaràs, que mai tornarà res a ser igual, però sols sé, que el meu cor vol veure't, veure't tornar.

Comentaris

l´Autor

Saxo_Rovellat

1 Relats

1 Comentaris

385 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
19 anys. Els meus pares es van equivocar i vaig sortir jo. Sóc un esboç de saxofonista, vivint en terres andaluses però amb el cor valencià. Amant de la bona música i de la cervessa.

Últims relats de l'autor