Opus 43. 2/10. Gelosia

Un relat de: jjordi

A l'Adela tot li va bé. La mala harpia utilitza tots els seus encants per entabanar a tots els que la rodegen, i d'aquesta manera cauen en la seva xarxa. I, és clar, com és bufona, i se les dóna de simpàtica, a la molt falsa, tot li ve de cara. I els homes, com que són uns beneits, no se n'adonen dels ardits de la mala pua. I els seus nens, tan ben educadets, tan monos, tan... i el cotxe que porta, que no se'l mereix. Segur que encara no l'ha pagat. O tenen algun negoci brut, o és impossible que es puguin permetre tots els luxes que tenen. I la casa! I és clar, com la senyora és molt senyora, té una minyona que els hi va tres dies per setmana. Ja em diràs com es pot mantenir, tot això. Si és que l'Adela, que és més aviat curteta, amb prou feines deu tenir la EGB, però té un sou que caus d'esquena. Segur que s'ha tirat a mitja empresa. I el pobre del seu marit, el Mateu, tan innocent que no s'adona de res. No, si és que el Mateu és un tros de pa, que s'ha deixat engalipar per les males arts d'aquesta mala bruixa. Això, una bruixa, una bruixa és, sempre rient, sempre tan simpàtica. A veure, a veure quina cara posa ara l'Adela quan vegi el vídeo en que em tiro el Mateu! M'ha costat, però ara ja no se m'escapa.

Comentaris

  • Bona idea[Ofensiu]
    Nurithy | 23-12-2006 | Valoració: 8

    Realment bo. Però, hi ha alguna cosa que em falla... L'estructura de les frases pot arribar a semblar descuidada en alguns punts ;)

  • M'agrada la idea[Ofensiu]
    qwark | 03-12-2006

    Veig que hem tingut una idea molt similar per enfocar la iniciativa dels microrelats. Si ho he entés bé, l'Adela és la que parla en primera persona al primer relat. Aconsegueixes que, tot i estant enllaçats, es puguin llegir independentment sense esforç. Seguiré la teva sèrie amb atenció.

    Una petita pega. Ja sé que és difícil matisar en tan poques línies, però la dona que parla en aquest relat cau en una petita contradicció. Primer diu que l'Adela no sap d'on treu els diners i després que té un bon sou.