Dies Universtiaris - Capitol 1/1

Un relat de: Arraut

Capitol 1/1

Era ja de dia quan en Christen tornava a casa, feia tan sols tres dies que estava a Barcelona i no parava de sortir de festa amb els companys. Va enfilar pel carrer València fins arribar a un petit portal on l'esperava, probablement ja desperta, la seva atabalada germana, l'Anna, ella era una dona amb un gran càrrec empresarial, era la directora general d'algun departament d'una empresa informàtica, era una dona alta i esvelta, tenia els cabells rossos i els ulls clars, realment es notava la procedència de la seva sang, tot al contrari que en Christen, un noi força alt, però amb els ulls marrons i els cabells castanys, ningú diria que eren germans. El seu pare, en Joseph, va emigrar al Canadà des de Noruega a principis dels anys 70, quan l'avi d'en Christen va decidir fer fortuna a Quebec, cosa que no va aconseguir. La mare era originaria d'un petit poblet al voltant d'Ontario, i va conèixer al pare dels dois nois en una visita turística a Quebec, un cop es van casar van passar la seva lluna de mel a Grècia on, un any després van establir la seva residència, passat un any va néixer l'Eskel, el germà més gran dels tres, un any després, va néixer l'Anna, i tres anys més tard en Christen, els tres nens van viure amb els seus pares a una petita illa grega fins que en Chrsiten tenia 16 anys i l'Anna 19, i l'Eskel 20 quan van mudar-se a Barcelona per a que l'Anna pogués estudiar empresarials a la Universitat de Barcelona. L'Eskel estava estudiant dret a la universitat d'Atenes així que ell es va quedar a Grècia.
Actualment l'Anna ja havia acabat la carrera i en Christen cursava l'últim curs de periodisme a la universitat de Viena, per tant, no visitava a la seva família a Barcelona gaire sovint, i quan ho feia vivia a casa de la seva germana, ja que els pares vivien en una gran casa a un poble de mar a les rodalies de Girona.

En Christen va entrar a casa de la seva germana.
-M'agradaria pensar que arribes a aquesta hora perquè t'has llevat d'hora per a comprar-me xurros!- Va dir l'Anna des de la cuina en noruec amb un lleu accent anglès, tots dos germans parlaven noruec, grec, català, castellà, i anglès de forma nativa, i en Christen a més a més havia aprés alemany per anar a estudiar a Viena, però entre ells dos sempre parlaven en noruec, mentre no es trobaven en presencia de la seva mare, ja que ella amb prou feines l'entenia, així que amb ella ho feien en anglès o en grec, depenent de la conversa.
-No em trobo bé germaneta, porta'm una aspirina si us plau.-
-Ves a dormir la mona au, i agafa't l'aspirina tu mateix! Jo tinc feina!- només dir aquestes paraules va sortir per la porta principal i va desaparèixer escales avall.
Pocs minuts després en Christen es va ficar al llit i no va trigar ni dos segons en adormir-se.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Arraut

3 Relats

2 Comentaris

2422 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Doncs bé, no sé exactament que ficar aquí.
Suposo que la meva vida no és pas gaire interesant, no he cabat la ESO, ni el batxillerat, no he estudiat cap carrera ni res per l'estil.
Vaig nèixer el 18 d'Abril de 1994, en dilluns.
Visc a un poble per les rodalies de Barcelona, i el meu temps lliure el passo escrivint, sempre ho he fet a mà, i tots les meus relats estan a boli i paper, però els passaré a l'ordinador per penjar aquí els que cregui que estarien bé.