1

Un relat de: alexxisana

Si això, en el fons, és el que sempre havia desitjat fer, per què no? Ningú no li anava a demanar comptes; era una dona sola, ben feta, colpejada pels anys de rosec . De debò: per a ella, mai no estava segura decquè pensava ni sentia, malgrat tot aquell temps .Confusa perquè l’havien confós sempre, però tenia ganes del cos d’una dona i la va sortir a buscar. Havia llegit parlar d’un bar a prop de la Plaça de les Fonts i, ara, no hi va dubtar: jeans cenyits, brusa groga, s’enlairà cap al que desitjava fora el seu primer encontre de plaer físic, metafísic. I si tot segguia fent part de la mentida de viure ?

Comentaris

  • Agraït[Ofensiu]
    alexxisana | 17-11-2018

    Moltíssimes gràcies . Sembla que m’has llegit la ment . T’agraeixo, de tot cor, l’esfirç que has fet llegint el meu text i el comentari tan bo.

  • Decidit.[Ofensiu]
    Nil de Castell-Ruf | 17-11-2018 | Valoració: 10

    La fruita cau de l'arbre quan està prou madura. El teu personatge palesa aquesta maduresa existencial que l'empeny a prendre una decisió massa temps ajornada com a conseqüència de la llosa social que descansava damunt d'ella. Aquest encoratjament, aquesta valentia que emergeix de dins és aplicable a totes les facetes de la vida. Sovint fem i actuem segons els altres i això va en contra del creixement espiritual d'un mateix. És un relat concís, però ampli en fabulacions que desperta el personatge. Crec que moltes femines relataires hauran experimentant un pessic en el més profund de la seva naturalesa i de retruc, estic segur, que t'ho ben agraeixen. Nil.

l´Autor

alexxisana

4 Relats

10 Comentaris

1553 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Gai madur. Enamorat de la meua llengua, el català.