1,2,3 ...cadenza. tempo, compàs, ...

Un relat de: Blues.sun
Obro la caixeta de ratlles. Dins hi tinc el vibrador, lila... L'agafo. No em cal lubricant ni cap oli. Estic xopa i anhelant. Sóc: cent per cent sensacions aclaparadores. Necessito viure de nou la sensació de tenir l'erecció fregant i penetrar-me.
Vull, una dosis més de plaer.
Vull tenir un altre orgasme.
Vull delectar-me de les sensacions que col·lapsen.
Vull embogir d'espasmes.
Vull viure de manera conscient ... El que m'ha alterat i ha deixat els llençols amb olor del meu flux orgàsmic. Ara mateix em definiria com una "gata en zel"... Enfebrada.
Retalls, fragments, no deixen de succeir-se...no cal forçar gaire a la memòria. Tot ho tinc tan recent, tan nítid que m'ofego si no gemego en cada imatge. Vull tornar a donar vida a cada instant. Aquesta intensitat que m'ha fet aixecar suada, excitada, i calenta.

Estic a l'auditori, en l'escenari. No hi són els músics, però si els instruments... Ell no pot evitar avançar fins al faristol del director i agafar la batuta. Somriu, i jo em deleixo, veient com s'apropa a mi movent-la. Les seves passes, van marcades pel ritme d'ella. Deixa espai entre nosaltres, massa pel meu gust. Em vull apropar però m'atura. Aixeca la batuta i em dóna un primer copet al meu pit dret, estimulant el mugró...i arriba un segon i un tercer... Quan ja m'hi poso bé. S'atura i seriós senyala al voltant i em diu: "Quin instrument t'agrada més? Escull un dels que hi ha".
Avanço un pas, amb intenció d'escollir, però m'agafa per la cintura, i fa que el meu cul fregí per damunt del seu penis. Vol que noti la seva erecció. I mentre ho capto. Noto que la
seva boca, s'acosta al meu coll, i em mossega. Primer una mossegada suau que puja uns centímetres per fer una segona més intensa al lòbul. Interruptor en posició "on" ... Tanco els ulls.

S'atura. I amb to juganer... Repeteix:
"Quin de tots? Pensa!"
El posat és ben incitador. Em costa escollir, ja que intento observar les possibilitats de cada un d'ells. Quin de tots d'ells... Aconseguirà que em despulli i em col·loqui damunt seu.

"Tic... Tac... Tic... Tac... Quin de tots?"

De nou insisteix mentre les seves mans, van d'esquerra a dreta, i de dalt i a baix.

Em giro...com puc... Separant-me del seu cos del meu. Dic: "Uffffff, ja ho sé, ho tinc clar..."
Li agafo de la mà i ens apropem als instruments de corda, i li dic a cau d'orella: "M'agradaria ser el violoncel."
Ell respon: "Perfecte sinuós i amb corbes, on abraçar"
Ell s'asseu a la cadira i amb veu seductora diu: "Acostat, vina... puja a la meva falda, tanca els ulls i tira el cap enrere. Aquí, a la meva espatlla"

Mentre ho faig noto com em posa la mà al genoll i em puja la faldilla, i la va pujant cada vegada una mica més. I torna a parlar cau d'orella: "La pujo per comprovar. Sí, ja estàs afinada... Si ja has notat els efectes dels meus llavis al teu coll, i de l'eruga que ja trontolla per sortir del pantaló.

##I, com ho sabràs?##... Pregunto amb interès morbós.

""Fàcil, sí ... Tocant pel damunt de les calces, noto que estan humides, calentes... Aquella humitat seguida d'aquella olor que desperta a les teves les papallones que fan que sospiris i gemeguis, abans de volar""
""Notes els meus dits? Mmmmm... Ja veig que si... Deixa't anar; obre't de cames, oblidat de tot i t'aniré recorrent el ventre, els pits, fins al coll amb la punta dels dits. Sobre la roba... Creus que amb això... N'hi ha prou o voldràs més?

### No paris... Ara no! ### ...


Llavors, em diu ell: ... "Seguim doncs..., ja no necessites les calces, ni la faldilla"

Nua... cintura a baix. Em fa baixar de les seves cames, de la seva erecció. Em diu: "Et vull d'esquenes per poder-te agafar i posar-te una mà entre les cuixes i amb l'altra agafar-te el pit. Prémer fort perquè em sentis molt a prop... I amb la batuta donar-te amb suavitat a cada natja fins que cadascuna s'enrojoli. Des del darrere, tocar-te la part de dins de les cuixes i anar pujant fins que el tacte es faci més i més humit... Ara m'obro el botó dels pantalons i baixo la meva cremallera i... Prendre... des de darrere perquè em notis molt endins, ... T'agafaré els braços per estar tan junts que hagis d'obrir una mica la boca panteixant... Boquejant... agafant aire... fins que no puguis més i hagis de cridar perquè arriba la petite mort... reinventant el Pizzicatto Obstinatato""

I així ha estat.... Obstinada, calenta, he despertat amb el so dels meus gemecs buscant un "redoble final" a un magistral somni musical.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer