:-) :-( :-0 :-D

Un relat de: Tiamat

Et convido a sopar. Aperitiu (o ) olives farcides. Plat principal, ><((((º > peix. De postres, o^o, cireres. Anem a fer una copa. En un moment de tranquilitat, ·_· t'observo fixament. Tu em somrius :) i coqueta, em piques ;) l'ullet. M'acosto ("·) t'acostes (·lll i les nostres boques s'ajunten ("-x-lll Uns ulls enfadats ens observen >:( les seves celles s'ajunten al punt més baix per mostrar-nos una fesomia d'ira. Nosaltres però, no ens n'adonem, i seguim amb les nostres coses :-pd-: Finalment, >:((( ell s'acosta, més enfadat que abans. Ens separa ("-) (-lll sense que tinguem temps d'adonar-nos que estem separats, i t'agafa de les espatlles per girar-te cap a ell. O_O/\O_O els dos, tu i jo, ens agafem de la mà inconscientment, espantats i amb els ulls oberts de bat a bat. >:( continua enfadat. Em diu que ets la seva xicota n_n/\ñ_ñ però tu em dius que no, que estàs sola n_n ñ_ñ això encara és pitjor >:((((((((( el noi em diu de sortir a fora, enmig d'un allau d'insults #*!!!(&@!## sortim a fora, i em comença a pegar. Tu plores :_( i el rimmel se t'escorre galtes avall T_T però jo sóc més fort, reacciono, i el deixo estès a terra #-P Li poso una tirita (::[ ]::) perquè no es queixi, i continuem la diversió ("-x-lll anem a casa d'un dels dos. Dins el llit, sobren les paraules. 8=o, (o)(o), 8==o. Després dormim junts -_- -_- i l'endemà al matí, te'n vas. Ha estat molt bé.

Comentaris

l´Autor

Foto de perfil de Tiamat

Tiamat

321 Relats

1499 Comentaris

680963 Lectures

Valoració de l'autor: 8.87

Biografia:
també al bloc d'europa de l'est
transiberia.blogspot.com,
a la revista
Revista Est'
i al mail
tiamat_relats@yahoo.es

Laura Bohigas, del 85. He estudiat filologia eslava i, en el meu temps lliure, viatjo als Balcans. Visc a Barcelona, però no en sóc. I més coses, però en l'essencial, poc més

Entre els 19 i els 22 anys vaig escriure 321 coses i les vaig anar penjant aquí. Ara m'he calmat i escric de tant en tant, però no ho penjo aquí. Llegeixo molt.