CercadorEl primer llibre de poesia de relatsencatala.com

Benvolguts relataires,

Tenim el goig de presentar-vos el Primer Llibre de Poemes de relatsencatala.com. Com ja sabeu, ara fa mig any, hi va haver un intent de fer un llibre de poesia amb creadors del web, però que, per motius diversos, no es va poder dur a terme.

Avui volem dir-vos que us parlem AMB EL LLIBRE A LES MANS, acabat de sortir d'impremta.

Aquest Primer Llibre de Poesia és, doncs, una antiga aspiració dels poetes de la nostra comunitat relataire.

Gairebé a corre-cuita, l'editor del present volum, després de veure l'obra poètica de diversos autors del web, es va posar en contacte amb 19 poetes a fi de llançar aquesta primera edició de cara a Sant Jordi. D'aquests 19 poetes, 18 van contestar afirmativament al repte de publicar en paper part de la seva obra.

Cal destacar que aquest Primer Llibre de Poemes no és més que el primer pas d'un projecte molt més ampli que preveu la continuïtat en l'edició d'obres de poesia dels creadors del web. Un projecte en el qual, ens fa plaer dir-ho, hi té cabuda tothom.

Tant és així que ja us podem avançar que, un cop passat Sant Jordi, tenim prevista la composició d'un Primer Llibre de Poesia Juvenil i un altre d'Infantil, a més, naturalment, del Segon Llibre de Poemes, tots lligats a relatsencatala.com. Així doncs, passada aquesta Diada, us farem avinent els passos a seguir per poder participar-hi.

Ara us volem anunciar que aquest Primer Llibre de Poemes de relatsencatala.com el podeu comprar a la paradeta que hi haurà muntada el dia de Sant Jordi davant del Liceu o també per CORREU POSTAL, contra reemborsament.

El preu d'aquest llibre és de 9 euros exemplar, + 3 euros (aproximadament) de despeses d'enviament.

Les comandes cal fer-les a la següent adreça:

llibre.de.poemes@gmail.com


Cal que hi feu constar les vostres dades postals completes, és a dir: nom, adreça, codi postal i població. Ens cal, també, el vostre número de telèfon fix (per confirmar la comanda)

Més endavant podreu trobar el llibre també a les llibreries.

Poetes, us citem a les properes edicions de Llibres de Poemes de ralatsencatala.com

Una abraçada.
Llistat d'autors/es seleccionades:

angie, bitxo, Bruixot, brumari, Carme Cabús, Equinozio, jmgg, Lavínia, mar, Nicte, OhCapità, quetzcoatl, ROSASP, Sergi Yagüe, silvia_peratallada, Thalassa, tramuntana, Vicenç Ambrós i Besa
Aquest llibre és el número 139 dins la col.lecció El taller de poesia

Editor: Emboscall

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda: