Detall intervenció

x llamp!

Intervenció de: Daniel N. | 24-11-2013

Bones Llamp! En resposta al teu comentari al meu relat: Això dels comentaris no em va gaire, problemes d'ansietat social, imagino. Em neguiteja bastant. He llegit el teu relat i he trobat molt valent que ho expliquis. Actualment comparec i col·laboro amb el club social de l'associació Joia. Per altra banda em sembla que tenim coneguts en comú, perquè tu ets voluntari d'obertament si no ho tinc mal entès. Deus conèixer al l'ínclit Albert Ferrer, president d'obertament i pare fundador dels moviments de malalts mentals en primera persona de Catalunya. Potser també coneixes el president d'ADEMM actual, l'Aitor López, que està a obertament i al club social de Joia com a treballador.

Doncs res, que ànims, i pren-te la vida amb ironia, jo ho faig i ric bastant.

Abraçades
Daniel


Respostes

  • RE: x llamp!
    llamp! | 25/11/2013 a les 17:12

    Hola N. Daniel. L'Albert Ferrer el conec, es clar. Però no el conec gaire d'haver tractat amb ell, sinó per haver coincidit a Obertament. Com bé dius, sóc voluntari d'Obertament i l'Albert n'és el president. De l'Aitor només he sentit a parlar d'ell per boca d'un altre que està a ADEMM: Ángel Conesa, potser el coneixes. Però no conec a l'Aitor i si va ser o és voluntari d'Obertament he de dir que no. Almenys, que jo sàpiga. Un altre que deus conèixer perfectament deu ser l'Enric Arqués, de Joia. Crec que és el principal cap visible de Joia i també està a la junta d'Obertament.

    En els anys que porto en la meva associació: AFMMO he tingut temps de conèixer molta gent relacionada amb la salut mental. Però no els conec a tots, faltaría més. Estic content d'haver-te trobat i saber que participes a Joia. Jo rebo el magazine i els mails que diuen "ens mouen les tevés capacitats" de Joia.

    Bé Daniel, a veure si ens coneixem algún dia personalment. Potser en algun dia mundial de la salut mental o en alguna trobada d'associacions o juntes de SMC.

    Una encaixada.



    ll.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.