Detall intervenció

x Iong txon, una vegada més

Intervenció de: Carles Ferran | 13-07-2014

Benvolgut company:

No desaprofites cap oportunitat per colar-nos les teves creences. Poc hi fa que repetidament uns i altres et recordin que aquest és un web literari i que sobra el proselitisme. Només ets tu; no he vist ningú que ens vulgui convèncer de les bondats del catolicisme, l’Alcorà o el budisme. Dius que els moonies no són una secta: Com pots convèncer ningú si la teva única dèria és fer propaganda d’aquesta diguem-li religió (per no entrar en noves discussions) vingui o no a conte? Què c... hi té a veure el teu “pare veritable” (diguem del que presumeixes...) amb el violinista al terrat, tant lluny en lo físic com en lo conceptual?
La Bloody ja et va demanar fa molt poc que abandonessis aquesta tàctica. No li has fet ni p... cas. Haurem d’anar-te recordant contínuament que estàs en un web literari?

Escriu, participa als reptes, comunica’t al fòrum, però deixa la religió per cadascú al seu albir. Et podem anar recordant aquella frase (no recordo l’autor): Com vols que cregui en el teu déu, si no crec ni en el meu, que és l’únic veritable?


Respostes

  • RE: x Iong txon, una vegada més
    Nonna_Carme | 13/07/2014 a les 17:40
    Penso el mateix que la bloodymaruja i el Carles: Relats en català no és lloc per a fer proselitisme.Quan arribem a l'edat adulta , tots/es ( al menys la majoria)
    tenim molt clar el que volem creure o no creure i amb els teus "sermons" aconsegueixes just lo contrari del que pretens.
    No voldria que t'ho prenguis malament, iong txon, però t'ho dic molt sincerament.

    Bon estiu!
  • RE: x Iong txon, una vegada més
    iong txon | 14/07/2014 a les 07:16
    Miraré de tenir en compte això que dieu. Amb tot, m'agradaria reservar-me el dret d'expressar-me amb llibertat a través de les meves aportacions als reptes, i a través dels meus relats i comentaris, com he fet fins ara.

    Sobre El violinista a la teulada, penso que és una pel·lícula que té molt a veure amb el tema. Com a retrat d'una comunitat jueva de principis de segle XX, l'expectativa messiànica hi té un paper important. Els jueus estan esperant encara avui la primera vinguda del salvador perquè per ells el Messies és fonamentalment un rei que ha de triomfar: Un messies que no aconsegueix establir el Regne sobre la terra no seria "el Messies." No tenen en compte el principi segons el qual l'acompliment de la Voluntat de Déu requereix la suma del compliment de la Seva responsabilitat (95%) enviant-nos el Messies, més la responsabilitat humana (5%) de rebre'l i seguir-lo.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.