Detall intervenció

x Ferran d'Armengol i Galceran

Intervenció de: Lady_shalott | 28-02-2008


Et volia donar les gràcies pels comentaris, quan vaig rebre la notificació al correu el primer que vaig pensar va ser, ai, algú que s'ha equivocat i se li han repetit els missatges!

Jaja, i això de la presentació del meu proper llibre d'on ho has tret? M'encantaria tenir un llibre de poemes publicats però no sé ben bé per on tirar mai. I després amb la de gent que es presenta a concursos i tal... no sé.
Ara no he passat una època molt bona però mira, m'ha alegrat molt tot això que em dius.

Vaig corrents a fer una ullada als teus relats!

Petons de dama,
Lady Shalott



Respostes

  • x Lady Shalott
    Galzeran (homefosc) | 28/02/2008 a les 23:59

    Que no és broma dona, segur que te'n sortiràs i segur que hi ha més gent de RC que s'apunta a venir a la presentació.
    Jo sóc una mica gamberro escrivint, i et puc assegurar que fins el Quim Monso té el seu corrector d'estil (parlo del Monsó perque ara el veig per la tele). Així que no facis cas dels tristos que no saben criticar, i oblida aquells que sols esperen veure't per terra per riure's de tot.
    Ara he sortit d'una crisi literaria de gairebé un any, on sols havia escrit tres contes, que esper-ho publicar amb el meus companys de l'Ateneu algun dia, si trobem editor. De moment no ho faré aquí, tot i que en tinc ganes, per compartir-ho obertament.
    Redescobrir la gent de RC m'ha animat a tirar endevant, si més no per compartir amb els altres les meves esbojarrades històries.
    Uf! quina parrafada no?
    Vaig a dormir, és tard i he de matinar.

    I gràcies pel comentari del conte.
    A mi em costa mol escriure les coses que em diuen en els comentaris d'aquest conte del Aprendre a nedar, el Vicenç, l'Allan, els Franz... per dir-ne alguns, els estic mol agraït i m'animen a seguir.

    Una abraçada plena de coratge.

    Ferran

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.