Detall intervenció

x allan lee

Intervenció de: gypsy | 09-08-2014


Hola allan. T'envio molts ànims i força per superar aquesta situació com d'impotència per no poder canviar l'estat d'ànim d'aquells que estimem i passen per obstacles de vegades, difícils de superar.
Jo volia dir-te que vaig conèixer una persona gran amb molt d'esperit de superació. El meu pare. A l'any 2000 el van operar a cor obert i li van fer 4 bypassos. En la recuperació va tenir un problema, un petit trombo a un ull que va afectar el nervi òptic. Per una negligència mèdica - doncs se sap que en el 99% dels casos, si no es va a l'hospital en les 24 hores següents es produïrà el mateix en l'altre ull- va quedar practicament cec. Ell que era l'optimisme fet persona. Ja no va poder conduir. I va passar deu anys amb moltes limitacions. Un altre persona s'hauria quedat com un ocellet a casa. Ell, no. Anava amb un bastó i sabia els camins de memòria. Escoltava música. Volia anar a concerts. Sempre tenia una il.lusió i ganes de fer broma. Els darrers anys les va passar magres. Sovint plorava quan estava sol (la mama m' ho deia) però mai davant de nosaltres. Buscava inquietuds sota les pedres. No he conegut ningú igual.
Volia dir-te que sí, que hi ha temperaments lluitadors i optimistes i que va viure la seva malaltia amb humor fins el darrer dia a la UCI on vam celebrar el seu aniversari amb un bombó. L'endemà es va morir, un 1 de febrer. Crec que volia celebrar ll'aniversari.
Ja està, volia dir-t'ho. T'estimo poetassa.

gyps


Respostes

  • RE: x allan lee
    gypsy | 09/08/2014 a les 23:20
    Ah i també, lo de fer-li molts petons li encantava. Allò de fer- ne deu de seguits deixant- li les galtes vermelles.

    ;-)

    Molts petons!
  • RE: x allan lee
    gypsy | 10/08/2014 a les 09:11
    També sempre hi van haver dolors àntics que arrossegavem com podíem.
    No va ser exactament un camí de roses. Penso que l'amor permet perdonar coses molt greus i estranyes.
    He llegit els consells dels companys. Tots són meravellosos, allan. Puc entendre que semblin impossibles d'aplicar. Jo tinc tendència als pensaments tristos, però per fora sóc més aviat optimista i propera. Procuro ser feliç cada instant. M'allunyo de la gent que em fa mal. Tinc poc temps, com tots. Faig pilates per sentir el meu cos, per no separar-me d'ell. Estiro cada articulació i respiro. Després tinc sensació de pau.
    Els matins em llevo a les 6 i vaig a caminar una hora per la muntanya (una de propera que tenim) abans d'anar a la feina. El fet de respirar fora de la ciutat em regenera i em dóna forces quan tinc la sensació que visc com un robot autòmata.
    No ho sé, a mi em serveix.

    mariona
  • RE: x allan lee
    Atlantis | 15/08/2014 a les 20:37
    Allan i tots i totes que heu escrit sobre aquet tema, dir-vos que us he llegit i que m'han semblat molt bons tots els suggeriments i recull d'esxperiències.

    ànims allan i petons a tots

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.