Detall intervenció

Veredicte REPTE CLÀSSIC 602

Intervenció de: RoserBG | 14-07-2015

Cap al tard
Mena,
has fet un text una mica llarg 215 paraules (de les 200 de límit), amb un total de 161 monosíl·labes (un 74,8%).
L'ambient m'ha agradat molt i està ben aconseguit, el gat sortint al capvespre a buscar la lluna i una mica de fresca, en solitud. Una imatge ben real. I un vocabulari i un to molt poètic. Tanmateix alguna frase se m'ha fet un pèl rebuscada i difícil d'entendre i l'he hagut de rellegir algunes vegades.
En títol amb tres monosíl·labs, també! (tot i que no els he comptat).


Converses a la llum de la prelluna
Rubba,
Molt poètic i romàntic a la llum de la lluna! Un text condensat de 138 paraules de les quals 115 monosíl·labes ( un 83,3%). Un gran esforç de monosíl·labs en molt poc espai!
És un text original pel to de diàleg i les repeticions que van calant, creant ambient, a poc a poc.
Llegint-lo, però, em suggerien algunes propostes de canvis de mots per aconseguir més monosíl·labs: en lloc de “terra”-”món”, de “gana”-fam”, d'“aquest cel”-”el cel”, on diu “que es faci la pau a la terra”-”un poc de pau al món”.... bé, només són algunes idees, per si et serveixen.


Màgia (o Ànima [in]crèdula)
Deòmises,
Un text de 200 mots amb 200 monosíl·labs (un 100%). M'has deixat sense paraules!
M'ha encantat. Tens un ús genial de la llengua: vocabulari, tècnica i saps donar-li aquell punt bell on els cops de síl·laba desapareixen i et deixes seduir per la màgia del teu estil tan poètic. Descripció i sentiments tot en un. Enhorabona, de veritat!
I per tant et perdono, de totes totes, les esdrúixoles del títol!


Perseguint el somni
Magalo,
ens has ofert d'entrar en un somni secret de la protagonista a través del capvespre. Un text de 200 paraules de les quals 163 són monosíl·labs (un 81,5%)
M'ha agradat la imatge de la posta de sol al mar com a “escapada”, el somni idíl·lic per a fugir d'una realitat tediosa i grisa, que ja ha perdut tot sentit.


Veredicte:
I com no podria ser d'una altra manera en Deòmises s'emporta la cirereta amb aquest text escrit íntegrament per monosíl·labs. Felicitats!


Respostes

  • L'enhorabona, deo!
    Mena Guiga | 14/07/2015 a les 10:22
    I gràcies pel comentari, Roser. Revisaré aquests fragments 'costosos', a veure.

    Mena
  • Espero que no m'hagi endut el Repte...
    deòmises | 14/07/2015 a les 22:58
    ...per la quantitat de monosíl·labs. Moltes gràcies pel veredicte favorable i enhorabona a la resta de reptaires, proposaire inclosa: bona resposta per les dates que corren.


    d.
  • RE: Veredicte REPTE CLÀSSIC 602
    Rubba Bertanero | 15/07/2015 a les 20:12
    Gràcies pel comentari. Ha estat un bon repte.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.