Detall intervenció

Una GPPP

Intervenció de: llamp! | 21-09-2014

GPPP = Gran Parida de Producció Pròpia:

La televisió és un canal en el qual ells ens mostren què fan amb nosaltres i què ens passa, en una única i exclusiva direcció, limitant-ne la resposta del televident i fent un ús abundant de recursos per captivar-te amb l'atenció, seduir-te amb el coneixement i no permetre que actuis ni fagis res més que l'anteriorment expressat.

O una eina de propaganda dels règims? També, no?



ll.


Respostes

  • RE: Una GPPP?
    iong txon | 21/09/2014 a les 18:00
    Hola company,
    Està bé la parrafada, no massa llarga per ser tu, però sembla que t'has desfogat. Ara, he de dir que no m'ha acabat de quedar clar. Et refereixes a alguna GPPP en concret, alguna cosa feta a casa nostra, de TV3 potser??
    • RE: RE: Una GPPP?
      llamp! | 21/09/2014 a les 19:48

      Hola iong, amic, company, relataire... Jo em refereixo a tota la Televisió en general. De tot el món mundial, global i universal.

      Em sento un granet de sorra en el món, però em sento ciutadà amb tots els ets i uts. I algunes de les meves reflexions les expresso públicament i que se n'encarreguin altres de desmuntar-me-les. Jo les llenço a l'aire. I l'aire és de tots aquells que respirem en el planeta. No és propietat de ningú. Ha arribat el punt que començo a no creure en la propietat intel·lectual, ni en el secretisme, ni l'obscurantisme mediàtic.Visca el software lliure!!!!

      He despertat d'un somni i m'he dit: Anem a carregar-nos el món dels rics, els quals ens tenen la mesura presa, són molt poderosos i són molt fastigosos i que no dónen opcions a la plebs per expressar-se directament a les masses, mitjançant la televisió, quan elles volen, en el moment que volen,... i amb el missatge que volen.

      Una vegada li vaig dir a una persona que em va entrevistar: "La televisió vomita continguts... i tu te'ls empasses (és allò d'unidireccional). Mentre que internet és interactiva i molt més profitosa, ja que el canal és bidireccional entre els emissors i receptors".

      He sentit a dir que en un futur no gaire llunyà tindrem la tele connectada a internet. Ja es pot fer en l'actualitat, però no està extès actualment.

      _______________________________


      Em sentiran els extraterrestres? Ressuscitarà Torquemada per cremar-me a la foguera? La llibertat d'expressió continua essent una utopia?

      ll.
      • RE: RE: RE: Una GPPP?
        iong txon | 23/09/2014 a les 07:08
        Jo també desconfio, per norma gral. de la tele. Unidireccional, potser sí. Ara, m'agrada veure el tarannà que està agafant TV3, preparant la consulta, programant pelis com El patriota, sèries com John Adams... Després de tant temps d'intentar menjar-nos el coco des de Madrid m'agrada constatar que si convé nosaltres també en sabem, crec que per una vegada ja ens tocava!
  • RE: Una GPPP
    Fidel Català | 22/09/2014 a les 19:06
    Jo, per si un cas, no dic el meu nom, no fos cas, però si ho volen fent el borratxo IP et troben! Nosé nois, tot això fa cag...

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.