Detall intervenció

Una dona assassinada a Montblanc

Intervenció de: llibertària | 04-10-2005


Ahir, a Montblanc, una dona va ser estrangulada en mans de la seva parella, la dona que tenia 2 fills, ha sigut la primera víctima mortal de violencia de genera a la Conca. Si mireu les noticies d'aquesta nit veureu la manifestació que s'ha convocat a la plaça major de Montblanc.
El poble esta tot conmocionat, ens estranya com un poble tan tranquil i arrivin aquests fets, i és que això algun dia o altre cauria.

Us deixo aquest enllaç de la noticia, http://www.telenoticies.com/noticia/not192190774.htm


Respostes

  • RE: Una dona assassinada a Montblanc
    solarin | 04/10/2005 a les 22:12

    Per desgràcia aquest tema s'està convertint en el pa de cada dia :S
  • Hem de conscienciar
    jordi domènech i arnau | 04/10/2005 a les 22:22

    Dones i homes, hem de treballar per protegir les amenaçades, per detectar ja a l'escola els comportament masclistes que en adults poden portar a aquestes barbaritats.
    Aquest cap de setmana he conegut una noia, d'uns 35 o 40 any, que ha estat maltractada, molt.
    Pel seu pare, pel seu primer marit i pels sogres.
    Maltractada físicament fins l'extrem de tenir seqüeles, per exemple en l'oïda interna, conseqüència de cops al cap.
    No sé tota la història, no li vam voler fer preguntes ni la meva dona ni jo.
    Puc afirmar que és una noia que es fa estimar a primera vista, no entenc com tantes males bèsties han pogut coincidir sobre ella.
    Una esperança: Se n'ha sortit, algunes bones persones la van ajudar. I ara viu amb un noi comprensiu i afectuós, que d'altra banda és molt bon poeta i pel que es veu, millor persona.

    Una altra esperança, hi ha dones joves que treballen per eradicar els maltractaments, fins i tot entre nosaltres, he cercat una mica a relats, i he trobat això, és una visió d'una estudiant suposo que de batxillerat. Les dones les volem totes així, i cap home podrà aleshores ser un maltractador.
    Maltractadors...
    Encara que sigueu homes, encoratgeu-la en nom de totes les dones que pateixen pel seu gènere.

  • malauradament
    allonsanfan | 04/10/2005 a les 22:41

    Per poder mentalitzar-nos...
    Tots en teoria podem però, només cal veure la tv uns instants a la tarda. Només cal veure la cultura d fumar fins a rebentar i a beure fins treure per la boca. Només cal veure l'elogi a la estupidesa q es professa per aqesta contrada.
    Estem més perduts...
    • RE: malauradament
      solarin | 04/10/2005 a les 22:48

      doncs sí '^^ necessitem un canvi radical, la societat ho necessita. I, per desgràcia, és bastant improbable que succeeixi.
      • RE: RE: malauradament
        allonsanfan | 04/10/2005 a les 22:59

        Però sempre podrem veure Torrente III els d'aqí i els d'allà podran emocionar-se amb 'els nois dl coro'...
        Aki maten a dones i allà cremen a immigrant...
        • RE: RE: RE: malauradament
          solarin | 04/10/2005 a les 23:06

          Què boig que està el món...
          Tantes noves tecnologies, avenços mèdics, descobriments científics... per a que ens seguim matant per beneiteries, afà de poder o ves a saber què és :S
          • RE: RE: Ja està bé de plorar
            Josep Bonnín Segura | 04/10/2005 a les 23:44

            El món esta boig, desquicitat, i sempre els mateixos missatges que jo també he donat. I nosaltres, que feim per canviar-nos a nosaltres i al nostre entorn. Som tolerants amb els altres, tenim el respecte adequat amb els que estan més a prop, pares, germans amics, companys de treball?. I si no éx així no vós n'adonau que la violència i l'agresivitat exterior simplement és un reflexe de totes les petites violències i agresivitats que es vivien en cada entorn dels mons més civilitzat a cada segon, a cada minut i a cada hora. Mai podrem canviar el gran món si no som capaços de canviar els nostres petits mons.
            Vaig escriure un article fa estona "La violència en contra de les dones: Un reflex de la violència i l'agresivitat del món". Està publicat aquí a rc. Nosaltres tenim la solució per canviar el món, però abans ens devem canviar a nosaltres mateixos, de lo contrari tot seguirà per sempre igual.
            Una aferrada a tots i plor i plany la mort d'aquesta dona de motblanc, que serà un altre sacrifici absurd a aquest déu de l'agresivitat i la violència que ens han transmés i hem acceptat moltes vegades.
            Josep

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.