Detall intervenció

tela, eh!

Intervenció de: Ilargi betea | 21-05-2005


buff, feia segles que no entrava a RC i menys al fòrum, però avui he trobat una estoneta i... estic flipant (com en Neret!) amb el que s'està discutint.

En primer lloc, si s'ha de posar límits a les puntuacions també ens haurem d'assegurar que siguin justes. Per tant, donem la benvinguda al filtre de qualitat de RC!! No sé si ho veieu, però d'escriptors excepcionals a la pàgina hi ha uns quants, però la majoria sóm simplement aficionats, així que ens quedariem fora... llàstima, i jo que em pensava que la gràcia de la pàgina era que tothom qui vulgués pugués publicar!

D'altra banda, crec que cadascú ha de poder triar la valoració i les paraules que vol fer servir per expressar el que ha sentit en llegir alguna cosa sense insultar ni ofendre a ningú, i si es passa sempre queda la opció de marcar-ho com a ofensiu i els organitzadors ja ho treuran.
Jo, personalment, acostumo a valorar molt alt, perque la meva opció és comentar només allò que m'agrada, però això no vol dir que els altres hagin de fer el mateix que jo, de fet hi ha crítques que et fan aprendre dels errors, només cal que s'hagin fet amb respecte.

Per últim, volia dir que crec que quasi tots (consagrats o no) hem rebut algun cop una nota més baixa del que estem acostumats, "el que no tenga ningún 5 que tire la primera piedra" i bé, fa mal, no ho negaré, però acostuma a passar que després rebs crítiques i puntuacions millors que t'animen a seguir escrivint i aquell comentari se t'acaba oblidant...

Apa, no ens emocionem tant amb les solucions radicals i gaudim d'aquesta meravellosa oportunitat que ens brinda RC!

Una abraçada i moooooolta màgia per tots!



Respostes

  • RE: tela, eh!
    Equinozio | 21/05/2005 a les 17:28

    Totalment d'acord Ilargi!!

    Jo tinc un parell de 6 en dos relats diferents
    i no m'he escandalitzat. Suposo perque han sigut comentaris que m'han agradat perque han estat ben fets.

    Equinozio

    PD: i aqui estic tan feliç amb els meus relats i poesies

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.