Detall intervenció

TÉ POCA IMPORTÀNCIA

Intervenció de: Calderer | 18-12-2017


No diré que no en té cap però sí que té una importància relativa. Em refereixo al resultat de les eleccions. Per què? Perquè nosaltres seguirem mobilitzats. Amb llaços, de groc, manifestant-nos, formant-nos, protestant... I vindran altres eleccions (municipals, a corts...) en les quals els ciutadans aquests no estaran tan mobilitzats, no tindran tants diners (el capital dubtarà quan vegi el poc resultat que aconsegueixen) i llavors la nostra victòria serà rotunda...Anirem ocupant totes les institucions. I encara vindrà una altra crisi (la de les pensions que anuncien/ una econòmica més tard o més d'hora / la política...perquè no faran cap reforma real de la constitució .../ la del finançament que no milloraran...).

I llavors, amb els ajuntament, el parlament, la Generalitat a les nostres mans, mobilitzats els CDRs i els partits, amb gent disposada a sortir al carrer i a defensar el que calgui defensar, amb unionistes cabrejats per les crisis i desencantats pels seus, amb la gent que pretén un canvi (comuns+podemos) sense cap coartada creïble per seguir equidistants... qui ens pararà?

Lluís


Respostes

  • RE: TÉ POCA IMPORTÀNCIA
    aleshores | 18/12/2017 a les 15:40
    Simpatitzo amb la teva actitud. La lluita social i la nacional no són tan diferents.
  • RE: TÉ POCA IMPORTÀNCIA
    lisboa | 18/12/2017 a les 17:00
    No m'imagino acceptant totes les injustícies, mentides i humiliacions que ens cauen al damunt sense fer res. Ja fa dies que porto el llaç groc SEMPRE i per tot arreu, i el portaré el temps que calgui. Mai m'havia implicat i el 21 estaré fent d'apoderat per tal d'intentar evitar les trampes que semblen inevitables. I guanyem o perdem seguiré implicant-me en allò que pugui. I encara que l'Arrimades arribi a ser presidenta, per mi mai no ho serà. I aniré a totes les manis , picaré totes les cassoles, faré tots els tweets del món, fins que, entre tots, la fem fora.
    No hem d'estirar més el braç que la màniga; es tracta de fer el que estigui dins les nostres possibilitats. I perseverar. S'ha de fer de la tossuderia, virtut. Això és una cursa de fons.

    Llibertat Jordi Cuixart, Jordi Sánchez, Joaquim Forn i Oriol Junqueres.

    Salutacions.
  • RE: TÉ POCA IMPORTÀNCIA
    Fidel Català | 20/12/2017 a les 22:02
    Em faig gran, i m'agradaria marxar d'aquest món en una república catalana constituïda i acceptada pels vesins del nord, de l'est del sud, i els de l'oest també.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.