Detall intervenció

Són les paraules claus...

Intervenció de: franz appa | 09-03-2011

...claus per emetre un veredicte? Com que no crec que hi hagi normes escrites, tu decideixes.
Salut!
franz


Respostes

  • RE: COMENTARIS I VEREDICTE DEL REPTE CLÀSSIC CDLVI: Mediterrània
    franz appa | 09/03/2011 a les 17:11
    Felicitats a Berenguer pel seu excel·lent relat.
    I gràcies al jutge per la paciència i els comentaris. Procuraré revisar les ambigüitats del text que m'assenyala. Aclareixo, simplement, que potser algunes d'elles se solucionen posant-lo en contacte amb un altre relat que vaig dur a un repte clàssic, el titulat La vora del comiat, que vindria a precedir aquest, i potser altres parts fosques han estat causades per la necessitat d'escurçar el relat per la necessària limitació de paraules. Quan els publiqui seguits a la meva pàgina, confio que tot plegat quedi més clar... Confio!

    • Segons un correu electrònic d'en berenguer...
      deòmises | 09/03/2011 a les 17:44
      ...anit, entre l'espessor que duia al damunt i les presses per deixar els comentaris enllestits (el Barça deu tenir la culpa...), no vaig adonar-me que en el text d'en berenguer hi mancaven TOTES les paraules clau.

      Com he deixat al comentari corresponent, no he acabat de copsar la idea que en franz appa volia deixar al seu relat, potser calia haver fet constar que es tractava d'una continuació d'un altre relat, i ho hagués entès.

      A hores d'ara, i per aquestes raons, segueixo el veredicte pres, potser és injust i ho acato, però en tots dos hi ha mancances, llavors: en un les paraules clau, en l'altre acabar-lo d'arrodonir perquè s'entengui... I tampoc no hi ha un tercer per poder decantar la balança sense tants problemes.


      franz, berenguer:

      La decisió potser hauria de ser que tots dos convoquéssiu la propera proposta, almenys seria més justa... Queda aquest dilema, podem xerrar-ho, si voleu, i no tindré cap inconvenient a corregir la decisió.

      Tot i així, 'mea culpa' per haver-se'm passat de llarg comprovar les paraules clau (en cap dels dos ho he comprovat...). Espero les vostres paraules, si us voleu manifestar,


      d.
  • Són les paraules claus...
    franz appa | 09/03/2011 a les 20:05
    ...claus per emetre un veredicte? Com que no crec que hi hagi normes escrites, tu decideixes.
    Salut!
    franz
    • RE: Són les paraules claus...
      berenguer | 09/03/2011 a les 21:00
      Estic dacord amb en franz; tu decideixes deomises. Per mi no hi ha cap inconvenient en que sigui ell qui organitzi el proper repte i el consideris guanyador, de fet l'error ha estat meu en oblidar les paraules clau.
      Salut i repte!
  • Crec que les paraules clau...
    deòmises | 10/03/2011 a les 01:09
    ...en aquest cas sobretot, no haurien de ser eliminatòries. Si hi hagués un ventall més gran on escollir, ajudaria a decidir-se, però en aquest cas és massa d´fícil ser taxatiu. Crec que el veredicte està pres d'una forma coherent, malgrat no havet estat tan curós per adonar-me de les paraules clau.

    Tot i així, demano disculpes a tots dos participants. Crec que us mereixeu millors comentaris que esl que he redactat, i un veredicte amb cara i ulls.

    Em disculpo novament, i endavant amb el Repte Clàssic CDLVII. Desitjo que sigui més concorregut i menys accidentat que el que deixo...


    d.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.