Detall intervenció

Si us agrada escriure relats "històrics"

Intervenció de: NEULA | 17-04-2008


Hola amics relataires!
A més d'escriure relats soc d'un grup que fem activitats relacionades amb la història, sobretot la història local. Ara tenim un programa a Mataro Radio que es diu El Racó. I no he parat fins convencer als companys de fer un "concurs" de relats "històrics". Us he volgut avisar en primicia, de fet no anunciarem el concurs oficialment fins dijous vinent ,
be aquí us envio la presentació:

El proper dijous presentarem la primera edició del CONCURS INTERNACIONAL DE NARRATIVA BREU DE TEMÁTICA HISTÓRICA D'EL RACO.
Pot participar-hi tothom que vulgui enviant el seu relat o relats per internet ( a info@ghcmataro.org tema: Relat) o per correu amb cd o disquet adjunt (Grup d'Historia del Casal, Carrer Bonaire, 25, 3er pis).

Els relats hauran de tenir una extensió máxima de 3 fulls DIN 4, i podràn estar escrits en català, castellà o occità.

Els relats es posen enviar des d'ara mateix i fins al termini màxim del 23 de Març de 2009. Els relats finalistes s'aniran penjant a la web i el dijous 22 d'Abril de 2009 es farà públic en el programa del Racó el relat escollit guanyador que serà premiat amb un lot de llibres.

El Grup d'Història del Casal es reserva el dret de la publicació dels relats finalistes.

Animeu-vos a participar!






Respostes

  • Gracies neula per la primicia però...és correcte un any de plaç?n+
    Montse Canes | 17/04/2008 a les 23:09

    • RE: Gracies neula per la primicia però...és correcte un any de plaç?n+
      NEULA | 18/04/2008 a les 09:54

      És un plaç molt llarg, però no espereu l'últim moment, penseu que la idea es que hi ahgi finalistes cada mes... I si el concurs funciona pensem que podriem publicar un recull dels finalistes...
      Si al´gú te idees a afegir, son benvingudes!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.