Detall intervenció

S'he m'ha acabat la paciència!!!! (x al BIEL)

Intervenció de: Linkinpark | 21-02-2005


No, no estic ostil com pot parèixer al titol. Tan sols vull dir q a mi em sembla q ja li toca al tobies de acabar la seva recerca per Turbània!!!
Com em sembla q ja la tens escrita (si no la tens dona igual, pren-te el teu temps), publica-la, si us plau!! És una història q m'agrada molt i vull saber com acaba!!

T'ho demanu si us plau, i espero q hagi servit d'alguna cosa. Moltissimes gràcies!!!


Respostes

  • La paciència és la mare de la ciència (que diria en Hoppenhaimer)
    Biel Martí | 21/02/2005 a les 20:38

    Hola Linkinpark!

    Ostres, m'alena veure que hi ha aquesta expectativa (una expectativa, almenys) respecte a en Tobies Hoppenhaimer. Has de saber que l'últim capítol m'està costant moooooolt (és el que explica tots els anteriors, cal fer-lo amb cura) i encara que acabat, necessita una mica de retocs.

    Gràcies, però, per donar-me forces! (sembla que sigui traumàtic escriure el viatge a Turbània i no ho és, però ara estic una mica espès).

    Biel.
  • RE: S'he m'ha acabat la paciència!!!! (x al BIEL)
    uanra | 05/12/2008 a les 23:50

    El Nadal passat vaig fer de pastoret en una representació dels Pastorets. Aquest any estic asajant per fer de fúria infernal. Acabo de llegir La nit de Nadal de l'any U [Primera part] , que ha escrit el meu avi, i he volgut escriure la meva primera obra de teatre amb el Banyeta com a protagonista. Espero que us agradi!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.