Detall intervenció

RPV 269: Mar i cel: FINAL

Intervenció de: bufanúvols | 23-12-2013

En la 269a edició del Repte Poètic Visual només hi ha hagut una única participant. Per tant, ella és la guanyadora. Enhorabona Anna1996. La ciència del artPermet-me doncs,amb un boci del meu bon art,a tu avui vulgui homenejar.Permet-me abans preguntar,a on i que vas estudiar,què pensar et faque allò que fasés ciència, no pas art?Impertinent semblar no vullperò recordar em semblaque la poesia expressió artística és.Perdona'm quan afirmo,que fàstic em fas,i sempre em faràs,tu i tots aquells,que científics us creieu,i multiplicar no sabeu.


Respostes

  • RE: RPV 269: Mar i cel: FINAL
    allan lee | 23/12/2013 a les 20:23
    Un trist final pel RPV...

    massa reptes al fòrum, penso...

    Qui proposa el repte té la facultat de deixar-lo desert. No vull pas ficar-me on no em demanen, però aquest "poema"-ripio no hauria d'haver guanyat mai dels mais en cap lloc que s'anomeni "literari". No és res en contra teu, Bufanúvols; tu has proposat un repte bonic i adient. Però estaràs amb mi que aquesta "obra", per dir-ho d'alguna manera, sembla més un atac de rabinesa contra no-sé-qui, que no pas un poema inspirat en la fotografia que proposaves...

    En fi..., només és el què penso, no té més importància. Bon vespre a tothom.

  • Opinió
    bufanúvols | 24/12/2013 a les 15:19
    Bon Nadal, relataires!
    Jo opino el mateix que vosaltres, però no hi ha pas alternativa. Us proposo intentar reanimar aquest repte (jo no hi participo des de fa uns anys, tot i que vaig tenir una etapa molt productiva).
    En el cas que quedi desert, em comprometo a rellançar un repte el dia 28. Què en penseu?

    Estem en contacte,
    • RE: Opinió
      allan lee | 24/12/2013 a les 18:39
      Em sembla molt bé, si t'animes. No sé si, potser, s'hauria de deixar "descansar" un temps, el RPV. Però el que proposis em sembla perfecte.

      Molt bon Nadal, bones festes.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.