Detall intervenció

Resultat minirepte 94 bis bis.

Intervenció de: Mena Guiga | 26-03-2014

Gràcies a la votació desempataire de deòmises, tenim que iong txon és l'encarregat de proposar el 95, que espero que no bisbisegi tant!
Gràcies als dos minireptaires participants. Ja veig que els dec...un cafè! :-))))
I aquí us deixo amb el relat guanyador. Felicitats!


LA CABINA DEL FÒRUM

A la cabina del fòrum hi rega el silenci. Tant, que es pot sentir el soroll que fan els lectors en clicar els enllaços dels relats. Aquest matí sento una aroma que em resulta familiar. Alço el cap i veig la Mena que deixa dues cafeteres fumejants sobre la tauleta: Serviu-vos vosaltres mateixos! A poc a poc, l’aroma arriba a tots els racons de la sala i el fòrum es va desvetllant com si s’acabés l’efecte d’algun encanteri. El mestre bonet deixa dues ampolles sobre la taula i es serveix el primer: a mi em caldria ara un “molt honorable.” Em ve de gust un tallat amb galetes. Amb el vostre permís, em preparo un “desgraciat”, diu en transparent. La bloody agafa l’altra ampolla, la de Mascaró, i es serveix un cigaló de cognac al seu gust. Posa-me’n un altre d’igual per a mi, sisplau, diu la Marta.

De mica en mica, la primavera arriba a Relats. Els forumaires es desperten de la seva letargia i van sortint dels seus caus a ensumar les primeres flors de la temporada. I “…el senyor estiu a la primavera, li va al darrere, li va al darrere.” Aleshores en Ramon li llança un terró de sucre al Joan, que va a parar a la tassa de l’Annalls. Ells que s’hi tornen, i al capdavall es forma un sarau d’objectes rebolicadors no identificats. Ja n’hi ha prou, qui ha començat la baralla? Pregunta un mosso infiltrat a la cabina que anava de paisà.

Després d’uns breus moments de calma, i encara animats pels efectes de la cafeïna en sang, l’home d’arena penja un clip de “minuti musicali” i la gatzara, la tabola i la barrila tornen a regnar a la sala del fòrum, que esdevé un improvisat envelat de festa major!


Respostes

  • RE: Resultat minirepte 94 bis bis.
    iong txon | 27/03/2014 a les 18:08
    Gràcies pels vots i pel cafè. Jo hi poso la magdalena. ;-)

    A veure quina m'empesco per al 95... Aquest vespre la proposta.

    Fins ara mateix!

    iong

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.