Detall intervenció

RepteDCXVIII: Importància (finalment, veredicte)

Intervenció de: deòmises | 05-01-2016

Aquest Repte ha estat escàs però qualitatiu; triplement en el cas de la Mena Guiga et al. i amb l'aportació de l'iong txon.

Anem per pams, que és tard i vol ploure.

La touchyourbottom ens obsequia amb una dialèctica redemptora i relativa, sobre la importància, o no, d'una A perduda o rosegada d'un nom que és ben sonor. Amb moments tan mènics i paraules del mateix caire, amb la barreja de la versemblança i de la fantasia, que inclús fa parlar les estàtues de granit, tot tan a to de l'univers de la malgratenca.

La Tanganika, per seguir amb honor el seu nick més desllenguat i a l'ombra de la Mena, desplega un reguitzell de paraules igualment imaginatives, com l'argument de la seva intervenció, alexandrina i encavallaments inclosos, i els cognoms bessons i idèntics fent la guitza al celibat...

La Mena Guiga, potser creient que no m'espantaria amb tant de descontrol, encara rocambolesca més la troca i l'embolica. Amb la Fanny, en Cató i la mania mútua d'escurçar noms, amb què també combrega la MG, testimoniem les desventures i els goigs d'aquesta parella peculiar.

L'iong txon, amb una mida quasi tan exacta com la cirurgia, ens presenta la seva proposta de la mà de l(a/'auto)vivència. Un to molt correcte i agradable a la lectura. Des de la primera frase enganxa a la persona lectora, i això ja és un gran què. Sobretot perquè allò que s'hi diu, en la brevetat del text i en l'enigma deixat al títol, és fonamental i un pilar prou important per viure i/o escriure.

Per tant, ara cal emetre un veredicte. Per no encallar també la maquinària rèptil, i simulem una legislatura. El text que més m'ha semblat important fer mereixedor del testimoni que deixo és el d'iong txon, sense desmerèixer la resta de candidatures, concursables i no.


d.


Respostes

  • Un regalet de pre-Reis!
    touchyourbottom | 05/01/2016 a les 23:23
    Gràcies pel triple comentari, en dies de molta feina, imagino.

    Com sempre, vaig xalar escrivint, deixant anar la closca cap on li roti.
    Escriure tres aportacions ja és un altre clàssic, per a mi. No obstant, els 'fora de' són 'fora de' i són comentables o no. S'agraeix la benvolença.

    Enhoraboníssima al drac celestial coreà!!!!!!!!!!!!!!!

    Esperant el nou tema i amb més relataires aportant tant tant. El deo, segur! ;)

    I que els Mags us portin el que de debò voleu que us portin! (també ho fan).

    tyb
  • Moltes gràcies a tots dos
    iong txon | 06/01/2016 a les 07:45
    Veig que els reis m'han portat un repte-clàssic. Ho celebro i agraeixo comentari, veredicte i felicitacions. I el rèptil major tornarà a posar-se en marxa, durant la diada d'avui, espero. Deixeu-me rumiar una mica…

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.