Detall intervenció

Repte de les samarretes , petits comentaris d'un jutge de pa sucat amb oli ;) I veredicte!

Intervenció de: lisboa | 21-10-2016

Hola ,

A veure he llegit els relats i he anotat algunes coses molt generals, sempre en dos apartats: "que m'ha agradat" i "que no m'ha agradat" . Són petits comentaris personals, molt sincers i amb ànim constructiu.

Tixirtartist (fora de concurs) Mena Guiga .

Que m'ha agradat: la facilitat de narrar i crear amb molt poca cosa.
Que no m'ha agradat: poca cosa, potser al principi no s'entén gaire això de les samarretes brutes, ho fa expressament la nena?

Samarreta abandonada. touchyourbottom

Que m'ha agradat: vocabulari ( per cert no sé què és una zirca ), frescor, la construcció de les dues protagonistes, molt bé.
Que no m'ha agradat: ho sento, potser sóc jo, però no he acabat d'entendre el final , això de navalla fora ... no ho he pillat com diria la meva filla ,...

Desvestida samarreta (fora de concurs). Tanganika

Que m'ha agradat: tot. L'he trobat divertit i molt sexi. Bones descripcions .. « el múscul desitjós més tòrrid que la menja dibuixada» ... Molt bé!

Dertilips . aleshores.

Que m'ha agradat: bé, sobretot l'actualitat del tema tractat . Més que un relat, una mena d'article d'opinió ben argumentat i que es fa interessant .
Que no m'ha agradat: poca cosa, i en tot cas molt personal; prefereixo els relats que les cròniques.

Mirades. Caterina Llopart.

Que m'ha agradat: en general el relat està molt ben escrit, bones descripcions , molt efectives . Els relats eròtics no són pas fàcils i tu te'n surts prou bé. M'agrada molt el protagonisme que li dónes a les samarretes.

Que no m'ha agradat: en algun punt la cosa es torna massa inversemblant per ser creïble, i clímax final, pel meu gust, deriva una mica cap al porno convencional.

Viatge. Vicent Terol

Que m'ha agradat: Tot . En general l'he trobat molt ben escrit i ben treballat. Deliciós final amb aires de relat fantàstic. Molt maco.


VEREDICTE:

EL RELAT QUE MÉS M'HA AGRADAT HA ESTAT "VIATGE" DE VICENT TEROL . NOI, EL SEGÜENT REPTE ÉS TEU !



Respostes

  • RE: Repte de les samarretes , petits comentaris d'un jutge de pa sucat amb oli ;) I veredicte!
    Vicent Terol | 22/10/2016 a les 09:03
    Gràcies, lisboa, pel comentari i el veredicte. En no res proposaré el nou Repte.
  • El pa és un element bàsic
    Mena Guiga | 22/10/2016 a les 16:03
    I, per tant, no sobrer. Bé, jo que sóc alternativeta, me'l foto d'espelta, sègol o integral i algun cop un xapata normalet o de viena. El que és pa, pa.

    Gràcies per llegir-me els TRES relats. Els comentaris són la visió de qui els llegeix i, per tant, varien en funció de la persona. I està bé. Penso que com 't'han arribat' és prou vàlid com per rellegir els dos més fluixets i arranjar-los (o no) (la meva clepsa dirà).

    Enhorabona a tots els que han pres part en aquest repte que és un avi, ja, que ha estat penjat més d'un mes (aquí els diacrítics sembla com si sí -tornem-hi!- s'hi volguessin quedar...no vull opinar del tema).

    Especials felicitacions a Vicenç Terol i esperant què ens proposes.

    A veure si ens hi trobem uns quants. Per moltes lletres!

    Mena and sisters
  • RE: Repte de les samarretes , petits comentaris d'un jutge de pa sucat amb oli ;) I veredicte!
    aleshores | 22/10/2016 a les 16:15
    Molt bé, i fins i tot generós pef la part que em toca, gràcies i felicitacions al guanyador que ha fet un treball que té un aire de literatura fantàstica.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.