Detall intervenció

Repte DCLXXI "La mare superiora" Que va passar desprès? Com va acabar la cosa?

Intervenció de: aleshores | 08-06-2017

Repte DCLXXI "La mare superiora" Que va passar desprès? Com va acabar la cosa?

I, com va acabar la cosa? Digueu tu! Era una broma dels companys de feina? la superiora va preparar la trampa perfecta? O el prota va aprofir per fugir i deixar enrere els embolics de la feina?

Repte DCLXXI
Títol "La mare superiora"

Termini fins el 12 de juny de 2017 inclòs

El guanyador serà qui tingui més vots de concursants i públic en general.

Tasca: Continuar i resoldre (i corregir, si s'escau, de forma, gènere, detalls,...) el text següent amb un màxim de 1000 paraules i sens cap més condició:

" Subjugat per la seva sensualitat, al noi del Gabinet d’Estudis, li queia la baba per la cap, la clàssica filla de la petita burgesia barcelonesa, avesada a vendre la seva persona, a imposar-se mitjançant delicats protocols verbals i no verbals, perfeccionats durant centúries a la capital catalana a fi d'afermar el poder personal; una acumulació de gestos, entonacions, paraules, roba, actituds, procediments, tots ells, en els quals era mestra i que la convertien en una desitjable, adorable, elegant, estilitzada, llunyana deessa, encarnada en una, en aparença, fràgil bellesa de somriure segur, atraient i un xic pervers.

L’"informe" que duia sota el braç aquell vespre no era, ni molt menys un exemple de solidesa, podia ser contradit en diversos extrems, tenia punts febles, prou clars, sens dubte, per l'esmolada intel·ligència de la cap, que podia qüestionar amb el seu llenguatge estudiat, melós però punyent sempre.

Aleshores, es va produir un fer casual mentre esperava la trucada convocant-a aquella reunió d’urgència fora ja de l’horari de treball: s’havia aixecat, neguitós i en la paperera d’una taula propera va veure que hi sobresortia una peça de llenceria femenina amb blondes, brodats i encaixos de bona qualitat. "


Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.